به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هادی عبدالله زاد یک متخصص تغذیه با اشاره به شیوع کرونا در روزهای اخیر در کشور گفت : در این روزها افراد به دنبال برنامههای غذایی مختلف برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود هستند و از رژیمهای غذایی مختلفی پیروی میکنند و این درحالی است که مقابله با کرونا نیاز به برنامه غذایی عجیب و غریبی ندارد.
او گفت : نکته مهم در بحث تغذیه افراد این است که رژیم غذایی بگونهای باشد که همه گروههای مهم غذایی از جمله گروه غلات، حبوبات، شیرو لبنیات و میوه و سبزیجات را شامل شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به زیاده روی در مصرف برخی میوهها از جمله مرکبات گفت: مصرف روزانه دو تا سه واحد میوه آن هم به شکل متنوع توصیه میشود و مصرف بیشتر از آن توصیه نمیشود.
او گفت: افراد در این روزها سبزیجات مصرفی را به شکل پخته مصرف کرده و از مصرف خام آنها فعلا و در شرایط شیوع کرونا خودداری کنند.
عبدالله زاد افزود: در خصوص لبنیات نیز این توصیه وجود دارد که افراد لبنیاتی مانند شیر را حتما پیش از مصرف بجوشانند و از مصرف خام و سرد آن خودداری کنند.
او بر پخت خوب و مناسب انواع گوشت در شرایط فعلی تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه احتمال انتقال این بیماری از طریق انواع گوشت نیز وجود دارد توصیه میشود افراد دقت بیشتری بر پخت کامل گوشت داشته باشند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه نان خریداری شده از بیرون باید مستقیم از دست نانوا وارد کیسه نان شود، گفت: اگر این میان واسطهای وجود داشته باشد احتمال آلوده شدن نان وجود دارد و افراد در این زمینه باید دقت کافی را داشته باشند.
او افزود: توصیه میشود افراد برای اطمینان از سلامت نان، آن را پیش از مصرف در خانه مجددا حرارت داده و گرم کرده و سپس اقدام به مصرف آن کنند.
عبدالله زاد با اشاره به استفاده برخی افراد در این ایام از انواع آجیل گفت: افراد حتما بعد از خرید آجیل اجازه دهند آجیل چند روز در جایی مانده و ویروسهای احتمالی آن از بین بروند و سپس اقدام به مصرف آن کنند.
این متخصص تغذیه گفت: در کنار رعایت نکات تغذیهای، افراد باید دقت داشته باشند که رژیم غذایی آنها حجم مناسبی از مایعات را نیز در برگیرد و توصیه میشود حتما روزانه هشت لیوان آب بنوشند .
انتهای پیام/د