در گزارش زیر نحوه گرفتن تلخی آبلیمو را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چون لیمو اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می‌شود و دیگر خانم‌ها سنتی اینکار را انجام نمی‌دهند هسته های، لیمو هم کمی له می‌شود و باعث تلخی آب لیمو می‌شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد.

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد صاف کنید، هویج‌ها تلخی آب لیمو را به خودش می‌گیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو می‌توانید گوشت لیمو را برای خورشت‌ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

• ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود روی شیشه‌های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی می‌ماند.

• نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی آن‌ها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن‌ها می‌شود.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.