به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دمیگوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت میتوانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم. غذایی که مطابق با سلیقهمان میتوانیم هرچه میخواهیم داخلش بریزیم یا ساده ساده درستش کنیم. به هر حال دلیلی ندارد همه وعدههای غذاییمان گوشت و مرغ داشته باشد و برای پختنش زمان زیادی صرف کنیم. این روزها که اکثرا در خانه هستیم و اعضای خانواده دور هم جمعاند، باید برای تمام وعدههای غذایی برنامهریزی کنیم و هر وعده را به یکی از اعضای خانواده بسپاریم. ما دستور پخت دمیگوجه را آموزش میدهیم و میتوانید وعده امروز را در خانه شما درست کنید.
مواد لازم:
برنج: یک و یکدوم پیمانه
گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا گوجهها را شسته و رنده کنید یا در مخلوطکن پوره کنید. برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجهفرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید.
۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیبزمینیهای نگینیشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.
۴. میتوانید از سیبزمینی و بادمجان نگینیشده هم در این ترکیب استفاده کنید.
منبع : ایرنا زندگی
انتهای پیام/