به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجت اله آریایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول با بیان اینکه رستورانهای سنتی که از اداره کل میراث فرهنگی مجوز نداشته باشند پلمب میشوند، گفت: یک رستوران سنتی بدون مجوز با دستور دادستان و با همکاری پلیس اماکن و اداره بهداشت شهرستان پلمب شد.
او علت پلمب رستوران سنتی گندم دز را نداشتن مجوز از این اداره و رعایت نکردن نکات بهداشتی در مجموعه خود را علت پلمب آن عنوان کرد.
آریایی نیا اظهار داشت: بدلیل شیوع بیماری کرونا در کشور، سرکشی و نظارت به رستورانها با حساسیت و دقت بیشتری انجام میشود که از همه متصدیان و نیروهای شاغل در این رستورانها تقاضا میشود نکات بهداشتی را با جدیت و حساسیت رعایت کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: همه کارکنان رستوران باید کارت بهداشت داشته باشند و باید استفاده از افراد بدون کارت بهداشت خودداری شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول با بیان اینکه ضدعفونی کردن رستورانها باید در ساعت ارائه خدمات انجام شود، افزود: هرگونه ارائه خدمات در سالنها ممنوع است، ضمن اینکه غذای بیرون بر فقط با ظروف یکبار مصرف انجام شود.
او اذعان داشت: رستورانها باید از نگهداری هرگونه غذای مانده حتی برای چند ساعت خودداری کنند و همه کارکنان در تمام ساعت کار خود باید کلاه، دستکش و ماسک استفاده کنند.
حجت اله آریایی نیا با بیان اینکه استفاده از لُنگ قرمز در رستورانها ممنوع است، بیان کرد: توزیع هر نوع محصولات غذایی بدون سیب سلامت و علامت استاندار و تاریخ تولید و انقضا مانند (ترشی، سالاد، دوغ و ماست) ممنوع است و درصورت مشاهده بدون تذکر بعدی محل مورد نظر پلمب خواهد شد.
او اظهار داشت: سرکشی و نظارت بصورت نامحسوس و بی وقفه ادامه خواهد داشت و ادارات و ارگانهای ذیربط از قبیل اداره اماکن دزفول و اداره بهداشت و محیط زیست هیچ اغماضی در رابطه با سلامتی شهروندان نخواهند داشت.
در حال حاضر ۵ رستوران سنتی در دزفول زیرنظر میراث فرهنگی است و ۲ رستوران غیرمجاز نیز وجود دارد.
انتهای پیام/گ