علی رهبری رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: سیستماتیک کردن فرآیند ارائه نماد الکترونیک یکی از اقدامات مناسبی بود که اخیرا انجام شد، با شروع این طرح دو گام از فرآیند صدور نماد که توسط کارشناسان و مبتنی بر کاغذ انجام میشد سیستمی شده و با کمک پایشگرهای هوشمند ارزیابی میشود.
او بیان کرد: با اجرای این طرح مجموعه چرخه صدور نماد برای کسب و کارهای الکترونیکی به صورت سیستمی و بدون دخالت عامل انسانی پیش میرود که باعث میشود فرآیند انجام که آن بیش از چند روز طول میکشید در کمتر از یک ساعت قابل انجام است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت درباره پیچیدگیهای ارائه مجوز کسب و کار اظهار کرد: بسته به نوع فعالیت اقتصادی مجوزهای مورد نیاز سازمان متفاوت است و ممکن است به مجوزهایی مثل زمین و مجوز راه اندازی واحد صنعتی، حفاظت محیط زیست و مواردی از این قبیل نیاز پیدا کند که فرآیند را طولانیتر میکند اما به نوع کسب و کار بستگی دارد.
بیشتر بخوانید: ثبت نام غیرحضوری رایگان در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت
او بیان کرد: ما پیشنهاد تصویب صدور نماد را برای شورای اجرای فناوری اطلاعات ارسال کردیم تا کسب و کارهای نیازمند به مجوز در صورتی که در آثار امنیتی به همراه نداشته باشند بتوانند با سقف تراکنش محدود و مشخصی نماد الکترونیک دریافت کند. تعاملات لازم با بانک مرکزی برای کنترل تراکنشها انجام شده و آمادگی لازم برای اجرای آن وجود دارد.
رهبری تأکید کرد: کسب و کاری که نیاز به اخذ مجوز داشته باشد اما شروع فعالیت آن آثار جانی و امنیتی به همراه نداشته باشد میتوانند در دوره آغاز فعالیت خود را آغاز کرده و هر زمان که به رشد کافی دست پیدا کرد مسیر مجوز را طی کرده و سقف تراکنش برای او برداشته شود.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت اظهار کرد: این راهکار در کشورهای بسیاری تحت عناوین مختلف مورد استفاده قرار میگیرد که آن را سندباکس،تست آغازین، آموزش و مواردی از این قبیل مینامند.
انتهای پیام/