فرزانه باقر زاده رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: بهتر است نان مورد نیاز از واحد نانوایی تهیه شود که محیط و تجهیزات آن تمیز و افراد شاغل درنانوایی علائم بیماری نداشته و مسئول دریافت پول نان در فرآیند تولید و تحویل نان دخالت نداشته باشد.
باقرزاده افزود شهروندان در خرید نان به نکته های زیر توجه داشته باشند.
از پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی و همچنین برس زدن آن خودداری کنید.
از بریدن و خرد کردن نان با چاقو و قیچی در نانوائی بپرهیزد.
برای حمل نان از کیسهی پارچهای پاکیزه استفاده کرده و پس از خارج کردن نان در منزل کیسه را بشوئید.
تحویل گرفتن نان و قرار دادن آن در کیسه با دست تمیز انجام شود.
کیسه پلاستیکی برای حمل نان مناسب نیست ولی اگر استفاده کردید پس ازخارج کردن نان آن را دور بیندازید.
دفعات مراجعه به نانوایی را از طریق خرید بیشتر نان و نگهداری آن در کیسه مخصوص در فریزر کاهش دهید.
اگر به سلامت نان خریداری شده تردید دارید نسبت به حرارت دادن آن قبل از مصرف اقدام نمائید در این خصوص میتوانید از توستر، ماکروویو و یا ماهیتابه و قابله استفاده کنید.
با توجه به احتمال آلودگی پول نقد، دستکم از کارت بانکی استفاده شود.
گفتنی است فریز کردن، ویروسهای احتمالی در نان را از بین نمیبرد ولی با حرارت دادن ویروسها از بین میروند.
انتهای پیام /ر. خ