به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،کریم قدرتی مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز در این خصوص اظهار کرد: با توجه به حساسیتهای موجود و برای ارائه گوشت با بالاترین اصول بهداشتی در فروشگاه مرکزی کشتارگاه تبریز از ارائه گوشت فله جلوگیری خواهد شد.
او با تاکید بر اینکه تمامی امکانات کشتارگاه تبریز در جهت ارائه گوشت با آخرین قواعد بهداشتی بکار بسته شده است، تشریح کرد: هر روز قبل و بعد از کشتار دستگاهها و محل با بالاترین متد بهداشتی دنیا شسته و ضد عفونی میشود تا گوشت مصرفی سالم به دست همشهریان برسد.
او تاکید کرد: تمامی رفت و آمدها در درب ورودی با کیتها کنترل میشود و تمامی خودروها و افراد، توسط پرسنل و نگهبانی کنترل و ضدعفونی میشوند.
به گزارش روابط عمومی کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز، قدرتی ادامه داد: امیدواریم اقدامات انجام شده در این حیطه موجب افزایش رضایتمندی شهروندان و اطمینان خاطرشان از مصرف گوشت سالم و بهداشتی باشد.
انتهای پیام /