زورقی با بیان اینکه سطح مبارزه با موج سوم هجوم ملخ صحرایی در سیستان وبلوچستان به ۳هزار و ۳۶۳هکتار رسیده است، گفت: مبارزه با ملخ صحرایی مهاجر بی وقفه دنبال می شود.

 

 

 

غلام حیدر زورقی در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  زاهدان، گفت: بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان در یک هفته اخیر با هزار و ۳۰۰ هکتار بوده است.

او افزود: از سطح سه هزار و ۳۶۳هکتار مبارزه با ملخ صحرایی در شهرستان‌های سرباز، قصرقند، فنوج، نیکشهر، کنارک و چابهار ۲ هزار و ۶۹۳ هکتار مبارزه شیمیایی با پوره ملخ و ۶۷۱هکتار با ملخ صحرایی بالدار انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان سرباز با ۲۱۵۸ هکتار و شهرستان قصرقند با ۷۵۴هکتار بیشترین سطوح مبارزه با ملخ صحرایی مهاجر را دارا هستند.

او گفت: ملخ صحرایی در شب‌ها تحرک کمتری دارند و مبارزه شبانه بهترین فرصت برای نابودی آنهاست.

زورقی گفت: ضروری است کشاورزان در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیک‌ترین مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.

او ادامه داد: این سازمان پارسال هنگام هجوم ملخ صحرایی به استان با بسیج تمام امکانات، مبارزه با این آفت را در سطح ۲۱۱ هزار و ۵۳۵ هکتار از مراتع منطقه انجام داد و مانع آسیب‌رسانی به بخش کشاورزی شد.

ملخ‌های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف‌های هرز را می‌خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز می‌تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.

ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می‌تواند مهاجرت کند.

این نوع از ملخ‌ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه‌های مختلف ازجمله جنگل‌ها، باغ‌های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می‌برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می‌شوند.

انتهای پیام./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.