به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام طاهری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم از همان روزهای نخست شیوع ویروس کرونا در چهار بخش شروع به فعالیت کرد.
حجتالاسلام طاهری در ادامه افزود: اول فراخوان، دعوت و ساماندهی و سازماندهی گروههای جهادی صورت گرفت که در این بخش چهار دسته نیرو به کار گرفته شدند.
گروه اول: طلاب جهادی هم برای کمک به پرسنل سلامت و هم مراقبت معنوی
گروه دوم: بکار گیری دانشجویان پرستاری و خانواده طلابی که پرستاری خوانده اند برای کمک در پرستاری
گروه سوم: نیروهای مردمی جهت توزیع بستههای بهداشتی و ضد عفونی اماکن
گروه چهارم: ارتباط با گروههای جهادی مساجد جهت پشتیبانی و حمایت از جبهه سلامت
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: فعالیت دوم به کارگیری فضلا و کارشناسان مراکز علمی همچون موسسه امام خمینی بود برای تهیه محتوای مراقبت معنوی و آموزش طلاب برای این مراقبت و نیز تولید محتوا برای حفظ آرامش جامعه، روحیه پرستاران، و روحیه بیماران و در ادامه فعالیت سوم نشر محتواهای تولید شده در فضاهای مجازی بود که گروهی متشکل از اصحاب رسانه تشکیل شد و مطالب را از گروه بر میدارند در کانالهای خود بارگذاری میکنند.
او درباره سایر فعالیتها ادامه داد: اقدام چهارم فعالیتهای پشتیبانی در تولید ماسک، گان، آب معدنی، بستههای غذایی و بهداشتی بود که توسط خیرین و گروههای جهادی و بسیج مساجد صورت گرفت و در بخشی دیگر با حمایت نهاد و جذب خیرین و تلاش گروههای جهادی ۱۲۰۰ بسته غذایی و بهداشتی تهیه دیده شد و بین خانوادههای کرونایی بی بضاعت و کارگرانی که از کار بیکار شدند توزیع شد.
او در پایان افزود: همچنین سه گروه جهادی مشغول تولید ماسک، گان و آب معدنی هستند. این فعالیتها با همکاری دانشکده سلامت و دین، دفتر مدد کاری دانشگاه و بسیج بوده است.
انتهای پیام/