مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن سال نو این ادارهکل با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ویژه این ایام را در دستور کار قرار داده است.
وی گفت: ۲۹ تیم ثابت و سیار متشکل از ۷۱ نفر بازرس بهداشت گوشت و دامپزشک و سه تیم نظارتی در ستاد استانی تشکیل شده که از امروز ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین در ۲ شیفت کاری در سراسر استان فعالیت خواهند کرد.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: مردم به منظور حفظ سلامت خود و خانوادههایشان فرآوردههای خام دامی موردنیاز اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را تنها از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی بیان کرد: ادارهکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان و ادارات شهرستانی این مجموعه از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سوالات شهروندان است.
انتهای پیام/ع