به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غربیها داعیه دار رسانه بوده و از همه زوایای فرهنگ منحط غرب برای ترویج این شاخصه فرهنگی خویش ودیعت میگیرند.
تخریب، دروغ پراکنی و غلو در فرهنگ متملق گرا و استعمارگر غرب یک نوع ویژگی بارز بوده و آنچنان در فرهنگ مردمانش رسوخ کرده است که در تمامی امور برای این ویژگی راه دروهای حقوقی، قانونی و حتی عقیدتی تعریف کرده اند.
غربیها بیش از یک قرن است که با استفاده از ابزار نوین رسانههای شنیداری و دیداری خویش سعی بر استیلای فرهنگی بر جهانیان داشته و در این راستا نیز همواره از تخریب، غلو و فرافکنی رسانهای به عنوان ابزاری همیشگی بهره برده اند.
کودتاهای بسیاری در آفریقا، خاورمیانه و آسیا توسط همین حربههای رسانهای به بار نشسته و جان و مال میلیونها انسان غیر غربی به تاراج رفته است.
تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و به دلیل غفلت سردمداران ایرانی از رسانه و قدرت شگرف این ابزار استیلای فرهنگی شاهد خفقان عمومی در داخل و خفقانی بزرگتر در خارج از کشور بودیم، اما از همان روزهای نخست مبارزات انقلابی مردم ایران شاهد ایجاد فرهنگی رسانهای مغایر با معیارهای تعریف شده غربیها بودیم که این فرهنگ متعالی روز به روز رشد و نمو کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد استقرار این فرهنگ رسانهای ویژه بودیم که در دوران هشت سال دفاع مقدس رشد و نمو کرد و روشنگریهای بسیاری را در خصوص جنایتهای غربیها به جهانیان مخابره کرد.
جبهه رسانهای غرب پس از نظاره این فرهنگ ویژه رسانهای که بر پایه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی پایه ریزی شده بود چندین سال را به پژوهش و مطالعه این فرهنگ جدید پرداخت و اولین نقشههای مقابلهای خود را در دوران دولت اصلاحات اجرایی کرد و بسیاری از فعالان رسانهای را به بیراهه برد.
پس از اجرایی شدن بخشی از توطئههای غرب در دهه ۷۰ شاهد مقابله فرهنگ رسانهای ضداستکباری و بصیرت طلب کشورمان با نقش آفرینی جمعی از فعالان رسانهای متعهد و ارزشی از سالهای آغازین دهه ۸۰ تا به حال هستیم که روز به روز بر دامنه تاثیرگذاری آنها نه تنها در داخل بلکه در خارج از مرزهای کشور نیز افزوده میشود.
پس از متحول شدن فضای رسانههای جمعی و گسیل بسیاری از امور رسانهای به فضای مجازی شاهد باز شدن جبههای دیگر و گستردهتر برای مقابله فرهنگ رسانهای غرب با فرهنگ رسانهای کشورمان هستیم.
غربیها این بار اعتماد مردمی به رسانههای داخلی را نشانه گرفته و با بهره مندی از نتایج مطالعات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و جغرافیایی مناطق مختلف ایران اقدامات متعددی را پایه ریزی و برخیها را هم اجرایی کرده اند.
تخریب فعالان رسانه با استفاده از کانالهای تلگرامی با ادمینهای نامعلوم، قهرمان سازی از خبرنگاران فراری از کشور و راه اندازی کانالهای تلویزیونی و صفحههای مجازی با محوریت این افراد، اجرای برنامههای تابوشکن که نمونه آنها به دلایل شرعی و عرفی قابلیت انتشار در رسانههای داخلی را ندارد و دست گذاشتن بر روی مباحث قومیتی، زبانی و هویتی اقوام مختلف ایرانی همگی از جمله نقشههایی است که در این سالها اجرایی کرده اند و توانسته اند هزاران نفر از افراد داخلی را که از سواد رسانهای برخوردار نیستند با خود همراه نمایند.
طی دو سال اخیر با فعال شدن گروههای واکنش سریع در فضای مجازی به همت خبرنگاران دلسوز و انقلابی در نقاط مختلف کشور شاهد استیصال بسیاری از مزدوران رسانهای در خارج از کشور هستیم که اگر به کانالها و صفحات آنها نگاهی اجمالی بیاندازیم به عینه فحاشی، توهین و تخریب علیه خبرنگاران و روزنامه نگاران متعهد کشورمان را مشاهده میکنیم.
این رسانههای مزدور با سواستفاده از روحیه حق طلبی مردم ایران عوام مردم را مجبور میکنند که بدون هیچ سابقه رسانهای برای آنان سوژههای خود را هرچند منبع آنها مشخص نیست ارسال کنند و بارها برای بسیاری از شهروندان مشکلات حقوقی و قانونی را به وجود آورده اند، اما تنها چیزی که برای آنان اهمیت دارد تخریب چهره ایران و ایرانیان در عرصه بین المللی و تحقق اهداف استعمارگرایانه اربابان غربیشان است.
دروغ پراکنی رسانهای با چاشنی ملی گرایی
همزمان با شیوع جهانی ویروس کرونا و کاهش حضور مردم در نقاط مختلف شاهد استیصال گسترده رسانههای غربی و رسانههای مزدور وابسته به آنان هستیم و به نوعی میتوان گفت که دستشان از بسیاری از منابع خبریشان کوتاه شده است.
همین استیصال رسانهای موجب شد که در یک افتضاح بزرگ رسانهای شبکه ضد نظام و ضد مردمی " من و تو" با استناد به یک فیلم ارسالی از یک خانم در سنندج چالههایی که توسط سازمان سیما و منظر شهرداری و بسیج سازندگی استان کردستان برای هفته درختکاری در تپه پیرچنار حسن آباد این شهر و در دامنه کوه آبیدر کنده شده بود را به صورت رسمی در شبکه تلویزیونی خود به عنوان قبور ویژه متوفیان کرونا معرفی کند که سخره صدها هزار نفر در فضای مجازی و هزاران نفر در فضای حقیقی را به دنبال داشت.
پس از این افتضاح رسانهای شاهد سردرگمی بیشتر این رسانه لندنی هستیم و در کنار این رسانه لندنی شاهد استیصال و درماندگی اکثریت رسانههای مجازی و شبکههای تلویزیونی کردزبان خارج نشین نیز هستیم و این رسانهها پا را فراتر گذاشته و درماندگی و عجز خود را در توهین به خبرنگاران و رسانههای داخلی ایران و به ویژه مناطق کردنشین نشان میدهند و همه اینها به دلیل دسترسی سریع خبرنگاران و رسانههای داخلی به اخبار داخلی و خانه نشین شدن هزاران نفر از رابطان خبری رسانههای معاند به دلیل این ویروس هستیم.
بدون شک میتوان از این ایام به عنوان بازآوری اعتماد خدشه دار شده مردمی نسبت به رسانههای داخلی و روشنگری در خصوص نیات شوم رسانههای معاند بهره برد و در مسیر ارتقای سواد رسانهای ایرانیان همت گماشت.
شایعات فیک نیوزها و التهاب بازار و نگرانی مردم
شایعه کمبود مرغ و گوشت قرمز از شایعاتی است که این روزها فیک نیوزها در جامعه به راه انداخته و موجب التهاب فضا و نگرالنی مردم شده اند به گونهای که شایع شده در چند روز آینده دیگر هیچ مرغ و گوشت قرمزی وارد بازار نخواهد شد. این مسئله موجب هجوم مردم برای خرید آن به مرغ فروشیها و قصابیها شده و دیده شده در بعضی جاها صفها طولانی هستند و حتی منجر به زد و خورد هم شده است!
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در همین خصوص در گفتگو با خبرنگار کردتودی عنوان کرد: هیچ نوع کمبود مرغ در استان کردستان وجود ندارد.
وی گفت: به دلیل وقفهای کوچک در یکی از کشتارگاههای صنعتی سنندج متاسفانه مردم به دلیل شنیدن خبرهای کذب در فضای مجازی مبنی بر کمبود مواد غذایی مرغهای بسیاری را خریداری کرده بودند و این خبرها در بین مردم پخش شده بود.
وی با بیان اینکه هیچ نوع کمبود مرغ در بازار نداریم، افزود: در استان کردستان هر روز ۸۰ هزار تُن مرغ تولیدی داریم و تنها ۳۰ درصد آن مصرفی مردم کردستان است و ۷۰ درصد آن به شهرهای دیگر صادر میشود لذا مردم هیچ نگرانی در این خصوص نداشته باشند.
وی ادامه داد: از شهر مریوان و پشتیبانی تولیدات دامی مرغهای زیادی به بازار تزریق شده است و مردم میتوانند با خیال راحت با مصرف خانواری خود خرید داشته باشند.
نایاب شدن اقلام بهداشتی مقابله با کرونا ویروس تا ورود سپاه با اقدامات جهادی
عدم نظارت کافی بر بازار اقلام بهداشتی زحمت پرستاران و جامعه پزشکی ایران را در این شرایط دوچندان کرده و یکی از مهمترین نگرانیهای مردم نیز کمبود اقلام بهداشتی برای مقابله با این ویروس پلید است.
در اولین روزهای شیوع این بیماری هر کدام از مسوولان استان کردستان به نحوی پشت تریبون قرار گرفتند و از وفور اقلام بهداشتی از جمله ماسک، ژل ضد عفونی و لباس برای کادر بیمارستان خبر دادند، اما واقعیت چیز دیگر است.
یکی از پرستاران بیمارستان امام حسین (ع) بیجار با تاکید بر اینکه نمیخواست نامش فاش شود از نبود تجهیزات پزشکی برای پرستاران و پزشکان بخش کرونای بیمارستان بیجار خبر داد و بیان داشت: در حال حاضر با ابتداییترین لباسها و نبود ماسک ان ۹۰ همکاران ما مشغول خدمت به بیماران بخش کرونایی هستند.
نایاب بودن ماسک و ژل ضد عفونی فقط شامل حال پرستاران و پزشکان نیست، مردم استان کردستان در طول چند هفته گذشته از نبود اقلام بهداشتی در سطح داروخانهها گلایه داشتند و خواستار رسیدگی مسوولان به این امر مهم شدند.
از اقدامات قابل توجه برای مقابله با بیماری کرونا در استان کردستان ورود سپاه بیت المقدس کردستان با راه اندازی چندین کارگاه تولیدی ماسک و لباس بیمارستانی است.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در افتتاح ۳ کارگاه تولید ماسک با ظرفیت ۷ هزار قطعه توسط گروههای جهادی در روز در سنندج اظهار داشت: هدف از راه اندازی این کارگاههای تولیدی توسط جهادگران بسیجی تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم کردستان برای مقابله با کرونا ویروس است.
وی افزود: سپاه از همان روزهای نخست ورود کرونا در کشور در کنار سایر نهادهای متولی امر وارد عمل شده است و با بسیج امکانات و نیروها مشغول به خدمت رسانی است.
سردار سید صادق حسینی ادامه داد: ماسکهای تولیدی این کارگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تولید و در اختیار داروخانهها و مراکز عرضه اقلام بهداشتی خواهد شد.
این مسوول از تولید ۷۰۰ تا یک هزار دست البسه بیمارستانی در کارگاه تولیدی لوازم بهداشتی مقابله با کرونا ویروس توسط جهادگران بسیجی در سنندج خبر داد و بیان داشت: تفاهم نامهای نیز با دانشگاه علوم پزشکی استان در این راستا منعقد شده است و خرسندیم که به همت بسیجیان استان در قالب گروههای جهادی شاهد اقدامات وسیعی در زمینه تولید البسه بیمارستانی، ماسک، محلولهای ضدعفونی هستیم.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با تاکید بر اینکه سپاه استان کردستان از همان روزهای نخست با بسیج همه امکانات در امر پیشگیری و آموزش در نقاط مختلف استان برای مبارزه با کرونا وارد عمل شده ایم از راه اندازی کارگاههای تولید ماسک توسط جهادگران بسیجی در شهرهای بیجار و سریش آباد نیز خبر داد.
طی روزهای گذشته ماسک رایگان که توسط جهادگران بسیجی تهیه شده بود در بین مردم شهرهای مختلف کردستان توزیع شد.
شایعه قرینطینه اجباری و ایجاد موج نگرانی ها!
یکی دیگر از اخباری که رسانههای غیررسمی در فضای مجازی به آن دامن زدند شایعه اعمال قرنطینه اجباری در خانهها بود و همین امر موجب ایجاد موج نگرانی در میان مردم شد. پس از انتسار این خبر بلافاصله مردم دست به کار شدند و با هجوم با فروشگاهها در صدد تأمین مایحتاج خود برای چندین هفته بر آمدند. شایعهای که از اساس کذب بود و موجب میشد تا مردم از خانهها بیرون بیایند و به ابتلا و انتشار ویروس کرونا کمک کنند!
محمد فلاحی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان با اشاره به شایعات اعلام قرنطینه اجباری از سوی دولت برای پیشگیری از بیماری کرونا بیان داشت: اعلام این خبر کذب است و بنا به دستور رئیس جمهور قرنطینه اجباری اجرایی نمیشود.
وی افزود: در ورودی و خروجی استان کردستان تیمهای کنترل تردد در قالب دستگاههای هلال احمر، بهداشت و درمان و نیروی انتظامی در شهرستانهای سقز، بیجار، قروه و کامیاران ماشینها را کنترل و در صورت مشاهده فرد مشکوک به بیماری کرونا بستری میشود.
فلاحی در ادامه با بیان اجرایی شدن طرح محدودیت تردد در شهر سنندج گفت: از امروز تردد به صورت زوج و فرد صورت میگیرد.
وی افزود: برای پیشگیری و کنترل بیشتر بیماری کرونا بازارهای سرپوشیده، مجتمعهای تجاری و آژانس معاملاتی مسکن و ماشین هم تعطیل میشوند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان از عدم پذیرش مهمان نوروزی در مدارس، مراکز فرهنگیان و خانههای اجارهای به علت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در استان خبر داد و از عموم مردم استان خواست ضمن رعایت توصیههای بهداشتی و در خانه ماندن برای کنترل بیماری کرونا، اخبار را تنها از طریق رسانههای معتبر پیگیری کرده و به شایعات رسانههای معاند هیچ توجهی نکنند.
بی تفاوتی نسبت به کرونا و خطری که جدی گرفته نمیشود
رعایت نکات بهداشت فردی و عدم تجمع از راههای مهار کرونا ویروس است که در سراسر جهان بر رعایت آن تاکیده شده است، اما متاسفانه مردم بی توجه به این نکات هستند.
در روزهای اخیر در حالی که محدودیتهای زیادی در مدارس، دانشگاهها و دیگر ادارات انجام شد و همچنین در سطح معابر و خیابانهای شهر سنندج هم تا حدود زیادی این محدودیتها اعمال شد، اما همچنان کوئید ۱۹ توسط کردستانیها جدی گرفته نمیشود؛ و همچنان خیابانهای این شهر که روزانه و شبانه توسط نیروهای مربوطه ضدعفونی میشود، اما خیابانها مملو از مردمی است که بی توجه به کرونا سلامتشان را سپر بلای این ویروس چینی کردند.
خبر خوشحال کننده روزهای اخیر این بود که در چین و شهر ووهان مردم با قرنطینه و عدم خروج از منزل توانستند تا حدود زیادی ویروس را مهار و بر سرعت پیشروی آن غلبه کنند.
مهار ویروس در چین مهر تائیدی بر این بود که تنها در خانه ماندن میتواند راه علاج و درمان باشد، اما با نهایت تاسف مردم هنوز در کشور ما و علل خصوص در شهر سنندج و استان کردستان همچنان تجمع و گشت و گدر در شهر را به در خانه ماندن ترجیح میدهند و این یعنی کرونا خنوز در کردستان روی واقعی خود را نشان نداده و باید منتظر روزهای سختر بود.
دکتر ابراهیم قادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص عدم توجه مردم کردستان به شیوع کرونا عنوان کرد: این استان به مرحله افزایش شدید موارد ابتلا به کرونا نزدیک شده و طی هفتههای آینده شاهد تعداد بیماران بسیار بیشتری خواهیم بود.
وی بیان کرد: مردم قرنطینه خانگی را جدی بگیرند و با شروع علایم مشابه، سعی کنند با مشاوره که غالبا به وسیله تلفنی و یا مراجعه به سایت است، اقدام کنند تا از تجمع و تردد غیرضروری هم بپرهیزند.
دکتر قادری عنوان کرد: با توجه به سرعت شیوع ویروس در روزهای آتی، استان کردستان که همکنون در مرحلە اولیه شیوع ویروس است، اگر مردم همچنان به رعایت تذکر و اخطارها در خصوص عدم ترددها بی توجه باشند، در هفتههای اول و دوم فروردین کردستان به وضعیت قرمز و خطرناک خواهد رسید.
مردم کردستان باید حواسشان به سلامت خود، خانواده و اطرافیانشان باشد، چرا که این ویروس شوخی بردار نیست و حتما با سرعت بالای انتشاری که دارد و بی توجهی مردم، و کم اهمیت جلوه دادن آن خیل زیادی از مردم را متضرر خواهد کرد.
سوداگرانی که ویروس کرونا را ضربه فنی کرده اند/ شیوع اپیدمی خوددرمانی در کشور
با ظهور، شیوع و گسترش بیماری کروناویروس همه انسانها از هر رنگ و نژاد در سه دسته قرار گرفتند، یکی بی تفاوت از کنار این بیماری میگذرد، دیگری این بیماری را فرصت مغتمنی برای رسیدن به نیات دنیوی و غیرانسانی خود میداند و هستند گروه دیگری که خود را موظف میدانند که در برابر این پدیده منحوس سال ایستادگی و ایثار کنند.
از این رو در روزها و هفتههای اخیر به عینه فضای مجازی به مکانی بی در و پیکر برای تاخت و تاز یاغیان باورهای مردم شده است و بیماری کرونا دستمایه بسیاری از سواستفاده کنندگان شده است.
شیوع خرافات، شایعات، باورهای بدوی و... تنها گوشهای از ضعف اعتقادی و ایمانی برخی در فضای مجازی و کانالهای تلگرامی است.
در این روزها همه خود را «بوعلی سینا»، «ابونصرفارابی»، «ابوریحان بیرونی» و... میپندارند و به توهم خودشیفتگی مبتلا شده اند که صدها بار بدتر و خطرناکتر از ویروس کرونا است.
در این بین بسیاری از فعالان و سرگردانان در فضای مجازی نسخههای پزشکی در حیطه طب سنتی، ایرانی و اسلامی برای مردم و درمان ویروس نوظهور کرونا میپیچند که این امر باعث آشفتگی در جامعه و تشویش اذهان عمومی شده است تا جایی که هم طب سنتی این روزها عملا زیر سئوال رفته است و هم اینکه بسیاری از مردم به باورهای غلط و اشتباه روی آورده و حتی در مسیر این باورهای غلط زیانهای مالی و جانی بسیاری دیده اند.
برخیها برای رهایی و فرار از ویروس کرونا به فضای مجازی پناه برده اند و نسخههای پزشکان نامرئی در فضای مجازی را برای خود و اطرافیان تجویز میکنند.
این روزها «زنجبیل»، «سیر»، دانههای «هل»، «لیموشیرین و ترش» و. نوشداروی ویروس کرونا شده و همین امر باعث گردیده است که سوداگران بازار فرصت را برای خالی کردن جیب حق الناس مغتنم بدانند و بر این شایعات بیفزایند تا جایی که هر رهگذاری مشتی زنجبیل، سیر و... در دستش دارد و خود را پیشاپیش شفا یافته از بیرون کرونا میبیند.
دکتر «علی جباری»؛ متخصص داخلی در این باره به خبرنگار کردتودی گفت: متاسفانه یکی از مشکلات اصلی در جامعه ایرانی عدم آشنایی کامل و جامع با طب سنتی و طبی امروزی است.
این متخصص داخلی عنوان کرد: این دو نوع طب مکمل همدیگر هستند و در برخی از موقعیتها میتوانند اثرات خود را خنثی و حتی تاثیرات مخرب برهم یعنی تداخل دارویی و درمانی ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما در بحث طب سنتی، نبود افراد مجرب و تحصیلکرده در این زمینه است، عنوان داشت: متاسفانه در کنار هر سوپرمارکت شاهد دایر بودن یک عطاری و فروشگاه گیاهان دارویی هستیم بی آنکه متصدی و صاحب مکان مذکور اطلاعی از طب سنتی و ایرانی و اسلامی داشته باشد.
دکتر جباری در ادامه سخنان خود بیان داشت: بنده منکر طب سنتی نیستم، بلکه منکر حضور افراد غیرمتخصص در این حوزه هستیم که خود این افراد به صورت مستقیم با تجویزهای دارویی خود در بحث داروهای گیاهی خطرات زیادی برای مردم ایجاد میکنند.
این متخصص داخلی بیان کرد: از همان روز شیوع بیماری کرونا اینگونه شایع شد که مصرف غذاهای گرم، و گیاهان دارویی که خاصیت گرمایی و سودایی دارند ما را به گونهای در برابر این ویروس مصون میکند که این باور کاملا اشتباه میباشد.
وی ادامه داد: همچنین شخصا به عینه دیده ام که کمتر از ۲۴ ساعت شایعه تاثیر جادویی ویتامین C بر درمان بیماری کرونا، باعث گردید که هر آنچه در خود ویتامین مذکور را دارد، چندین برابر گران شود!
دکتر جباری در ادامه به معرفی ساختار ویروس کرونا پرداخت و اشاره کرد: یکی از ویژگیهای ویروس کرونا که بسیاری از محققان و پژوهشگران جهان را سردرگم کرده است، قدرت و سرعت بالای تطبیق این ویروس با محیط پیرامون خود است، تا جایی که برخی از متخصصین به این باور رسیده اند که این ویروس محصول و خروجی آزمایشگاه هاست.
وی ادامه داد: این ویروس به صورتی عمل میکند که تاکنون به هر دارویی پاسخ مثبت نداده است و در کمتر از ۲۴ ساعت خود را بازسازی میکند و به اصلاح «فرار» است.
این متخصص داخلی بیان داشت: این ویروس تا حدی پیچیده و زیست همانند ویروسهای مشابه دارد که برخی از پزشکان اعتقاد داشتند که با تجویز و مصرف داروی «هیدروکسی کلروکین» میتوان بر آن غلبه نمود و برای بیمار مصونیت ایجاد کرد.
وی تصریح کرد:، ولی تجویز این داروها که در سال ۱۹۵۵ برای بیماری مالاریا ساخته شده بود هیچ تاثیری در حال بیماران کرونایی نداشت و به عینه دیدیم که علیرغم مصرف این دارو از سوی مبتلایان به کرونا در کشور بازهم شاهد مرگ این افراد بودیم.
دکتر جباری در بخش دیگری از سخنان خود عنوان داشت: یکی دیگر از مشکلات پزشکان در این برهه خاص مسئله تداخل داروهای سنتی و صنعتی یعنی داروهای شیمیایی میباشد. باور جامعه بر این است که گیاهان دارویی و سنتی هیچ عوارضی ندارند که این یک باور کاملا اشتباه میباشد.
این متخصص داخلی اضافه کرد: در دوران طبابت خود به کرار شاهد تداخل این داروهای گیاهی و شیمیایی و حتی مرگ بیماران بوده ام، لذا به شهروندان توصیه میکنیم که نه به خود درمانی روی بیاورند و نه اینکه به دستورالعملهای پزشکی در فضای مجازی اعتماد کنند.
وی بیان داشت: همچنین در کنار بحران کرونا شاهد افزایش بیماریهای کبدی در گریدهای مختلف هستیم. برخی از افراد با مصرف گیاهان و موادغذایی خاص که مشخص نیست با چه منطقی اقدام به مصرف آن میکنند دچار نارساییهای کبدی شده اند که این وضعیت برای آنان صدها بار بدتر از ویروس کرونا میتواند باشد.
دکتر جباری در بخش دیگری از سخنان خود به پدیده افزایش بی رویه و بی سابقه مصرف الکل و مشروبات الکی در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی از افراد سودجو و نیز افراد بی اطلاع این گونه میپندارند که مصرف الکل و مشروبات الکلی میتواند ویروس کرونا را از بین ببرد که این اشتباهی بزرگ و جبران ناپذیر است و در روزهای اخیر شاهد مرگ بسیاری از هم وطنان به علت مصرف الکل بودیم.
با وجود سخنان این متخصص و نیز اخبار مسئولان مربوطه درباره بیماری کرونا بازهم شاهدیم که عملا بسیاری از هم وطنان قربانی سادگی خود و فریب کاری فعالان دنیای مجازی میشوند و اینگونه است که بحران پشت سر بحران گریبان کشور را میگیرد.
لزوم ارتقای سواد رسانهای مردم و مدیریت صحیح فضای مجازی کشور
رشد و گسترش استفاده از شبکههای مجازی همچنانکه مزایایی به همراه داشت، اما در کنار آن آسیبهایی نیز به جوامع مختلف تحمیل کرد. از انبوه این آسیبها میتوان به رشد قارچ گونه عدهای سلبریتی و مدیران کانالهای مجازی اشاره کرد که متاسفانه تعداد زیادی از این افراد دارای حداقلهای لازم برای ایفای نقش در روزهای بحران نیستند.
در روزهایی که اپیدمی کورونا تمامی جهان را درنوردیده و صداقت مهمترین نیاز جامعه است تا مردم با ایجاد باور و اعتماد در وهله اول آرامش خود را حفظ کنند و در قرنطینه خانگی بمانند تا هنگامی که با تایید مراجع ذیصلاح امکان بازگشت زندگی به روال معمول میسر شود متاسفانه شاهد اخلاق گریزیهایی در فضای مجازی هستیم که هر روز به نوعی افکار عمومی را به بازی میگیرند، از ایجاد رعب و وحشت کاذب گرفته تا تبلیغ دروغین برای داروی کرونا؛ و صد البته عدهای هم با سو استفاده از عقاید مذهبی مردم، راه حلهایی تجویز میکنند که پخش آن به عنوان یک آیتم طنز در تمام جهان ملتی را تحقیر میکند.
امروز مسئولان باید با جدیتی بیشتر از هر زمان، حداقل در این مورد بحران کنونی را تبدیل به فرصتی برای برچیدن بساط این کاسبان بحرانهای مختلف کنند. بیگمان کرونا و این روزهای منحوس کرونایی نیز تمام میشود و از این بحران نیز گذر خواهیم کرد، اما کاش از تمام این روزها آنچه در یاد باقی میماند برخورد قاطع با افرادی باشد که در این روزها شرایط را بر مردم سختتر کردند و راهکاری اندیشیده شود تا فضای مجازی ایران از این ولنگاری و بی مدیریتی خارج شود.
منبع: کردتودی
انتهای پیام/