طی هفته آینده؛
تمامی کارتهای سوخت به مالکان تحویل داده خواهد شد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، والک، سبزی محلی تهران قدیم، در فصل بهار در کوهپایههای البرز فراوان است. این سبزی یکی از گونههای سیر میباشد و در حقیقت نوعی سیر کوهی است.
پیاز والک دارای سه برجستگی کاملا مشخص است و بوی سیر میدهد و اغلب دارای ۲ برگ دراز نوک تیز و دمبرگ است. همچنین میتوانید طرز تهیه و تفاوتهای والک پلو استان البرز را ادامه مشاهده کنید.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
سبزی والک: ۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا سیب زمینی را خرد کرده با کمی نمک و فلفل و روغن تفت میدهیم.
مرحله ۲
سپس برنج و آب را روی شعله میگذاریم تا به جوش آید.
مرحله ۳
بعد از آن سبزی خرد شده (والک) و سیب زمینی را به برنج اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا دم بکشد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/