سیر و زنجبیل، در این که مواد مفیدی برای بدن هستند جای هیچ شکی نیست ولی هیچ شواهد علمی و اثبات شده ای وجود ندارد، که سیر و یا زنجبیل را در پیشگیری از کرونا موثر بداند، اما اگر مردم تنوع و تعادل را در تغذیه روزانه خود حفظ کنند، بسیار مفید است.
اسپری کردن الکل یا کلر بر روی اعضاء بدن نمیتواند ویروسی را که به تازگی وارد بدن شما شده، بکشد. پاشیدن چنین موادی میتواند به لباس یا غشاهای مخاطی بدن همچون چشم و دهان آسیب بزند. الکل و کلر میتوانند برای گندزدایی سطوح مفید باشند ولی باید طبق توصیهها و دستورالعملهای خاص مورد استفاده قرار گیرندضمن اینکه خوردن الکل باعث کوری و مرگ می شود.
قبل از کشف آنتیبیوتیکها، برای درمان صرع، سوزاک و بیماریهای نواحی استوایی از قرار دادن نقره بر روی پوست به عنوان عامل ضد میکروب و ضدعفونی کننده استفاده میشده است.
ترکیباتی مانند نیترات نقره هنوز هم برای درمان ورم ملتحمه چشم نوزادان تازه متولد شده استفاده میشود و سولفادیازین نقره نیز گاهی اوقات برای درمان سوختگی به کار میرود. البته این نشان از تاثیر فلزات در روشهای درمانی است.
اما ذرات کلوییدی نقره که به صورت محلول در مایع به عنوان مکمل غذایی به فروش میرسد موجب نگرانی متخصصان شده است. برخی از سایتها ادعا میکنند اسپریها، لوسیونها، محلولهای قابل تزریق و قرصهای ساخته شده با نقره کلوییدی میتوانند از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری کنند در صورتی که این مطلب صحت ندارد.
مصرف بیش از اندازه نقره میتواند باعث درد و ناراحتی در معده، تشنج، آسیب به کلیه و تغییر رنگ پوست به رنگ آبی مایل به خاکستری شود که این بیماری را اصطلاحا آرجریا مینامند و امکان درمانش وجود ندارد.
حمام آب داغ از ابتلای شما به بیماری کرونا جلوگیری نخواهد کرد، دمای نرمال بدن شما، صرفنظر از دمای حمام، ۳۶/۵ تا ۳۷ درجه سانتیگراد است. در حقیقت، حمام با آب بسیار داغ میتواند مضر بوده و پوست شما را بسوزاند.
بهترین راه برای محافظت از خود در برابر بیماری کرونا رعایت مداوم بهداشت دستها است. با این کار ویروسی که ممکن است بر روی دستهایتان باشد نابود شده و از عفونتی که پس از تماس دستها با چشم، دهان یا بینی بوجود میآید، جلوگیری میشود.
سشوار کشیدن موها ضمن آسیب رساندن به موها هیچ تاثیری در پیشگیری از کرونا ندارد و تنها یک باور غلط در این زمینه است.