به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میخواهیم دستور پخت نان سیر که دارای پنیر است، را به شما آموزش دهیم. این غذا کربوهیدرات بسیار پایینی دارد و سرشار از پروتئین و چربیهای سالم است. همچنین ظاهر دلچسب آن باعث میشود فرزندتان علاقه بیشتری به خوردن نشان دهد و کلسیم بالای آن به رشد و استحکام استخوانها کمک میکند.
شما هم اگر به دنبال یک غذای رژیمی برای خود هستید یا دوستانتان که رژیم لاغری دارند، از دستور پخت نان سیر استفاده کنید، چون که پروتئین زیاد این نان سبب احساس سیری میشود و به کاهش وزن کمک میکند.
مواد لازم:
مارگارین: یک یا یک دوم فنجان
سیر خرد شده: سه قاشق چای خوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
پنیر پارمسان: یک چهارم فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک فنجان
نان فانتزی: بزرگ یک عدد
دستور پخت نان سیر:
۱. مارگارین را به مدت ۴۰ ثانیه در یک ظرف شیشهای متوسط در مایکروفر گرم کنید تا زمانی که آب شود.
۲. تمام مواد را با استفاده از یک چنگال با هم مخلوط کنید.
۳. نان را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید سپس ترکیبی که درست کردید را روی نان پخش کنید.
۴. حالا نانها را روی سینی پخت قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت فر بپزید تا زمانی که روی آنها قهوهای طلایی شود.
به همین سادگی!
اطلاعات تغذیهای
مواد گفته شده در این دستور پخت برای یک وعده است. یک وعده شامل چهار قسمت از یک نان باگت بزرگ است. مقدار وعده خود را کم تقسیم کنید تا میزان کالری دریافتی را کاهش دهید.
کالری: ۹۲۸
کالری از چربی: ۸۱۲
چربی کلی: ۹۰.۳ گرم
چربی اشباع: ۳۱.۳ گرم
کلسترول: ۹۳.۸ میلی گرم
سدیم: ۱۴۳۳.۴ میلی گرم
کربوهیدرات: ۵ گرم
فیبر خوراکی: ۰.۳ گرم
قند: ۰.۶ گرم
پروتئین: ۲۶.۴ گرم
منبع: وب سایت دکتر کرمانی
انتهای پیام/