به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک مرغ فرانسس که بسیار با قدمت و خوشمزه میباشد و تمام ویتامینهای مورد نیاز بدن را فراهم میکند.
چهار عدد سینه مرغ بدون پوست
یک فنجان شیر
یک فنجان خرده نان
یک فنجان پنیر رنده شده رومانو
دو قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
یک فنجان روغن زیتون
یک عدد لیمو، نازک
یک فنجان سرکه
یک فنجان سوپ مرغ
یک چهارم فنجان آب لیمو
۳۰ میلی لیتر آب هویج
هر سینه مرغ را به سه قسمت تقسیم میکنیم و مرغها را درون یک کاسه شیر میریزیم تا کاملا در شیر غوطه ور شود و به مدت ۳۰ دقیقه باید در آن خیس بخورد.
یک کاسه متوسط آماده میکنیم و خرده نان، پنیر رومانو و جعفری را در آن مخلوط میکنیم؛ و مرغها را از درون کاسه شیر خارج میکنیم و درون مخلوط خرده نان میغلتانیم.
سپس روغن زیتون را درون ماهی تابه بزرگ میریزیم و مرغها را بر روی حرارت داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم.فر را بر روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار میدهیم و کره را در روی آن ذوب میکنیم.
مرغها را درون ظرف پخت میریزیم و یک قاشق چای خوری روغن زیتون میریزیم و کمی نمک و فلفل روی مرغها میپاشیم.سرکه را اضافه میکنیم تا بجوش آید و مرغها را با یک قاشق چوبی به ظرف اضافه میکنیم و سوپ مرغ را نیز اضافه میکنیم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه؛ و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر اجازه میدهیم پخته شود.
از این غذای خوشمزه لذت ببرید و در صورت امکان تجربه خودتون رو با ما به اشتراک بزارید.
آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا تهدیگ آردی و مُفطح + تصاویر
دانستنیها؛ از خطرناکترین اسباببازیها تا سلطان گواهینامه!
خانهداری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشههای ریز گلدانها
منبع:مجله آلامتو
انتهای پیام/