فعال سیاسی اصلاح طلب گفت:یکی از کلیدی ترین اقدامات در راستای جهش تولید،خارج شدن بانکها از سیستم بنگاه داری است.

//محمد هاشمی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌وگوبا خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اهمیت شعار سال مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: سالهای گذشته هم رهبر انقلاب بر اقتصاد مقاوتی تاکید کرده بودند و مسئولان کشور اعتقاد داشتند که با رفع موانع تولید اقتصاد مقاوتی تحقق می یابد.

او افزود: برای عملیاتی شدن شعار سال باید موانع تولید از میان برداشته شده و با لغو واردات خودمان  هم ضمن تامین نیازهای داخلی به عنوان صادر کننده انواع محصولات نیز  درجهان مطرح باشیم. درنتیجه برای تحقق این امر تنها بخش دولتی دخیل نیست بلکه مجلس هم باید قوانین مدون را تصویب کرده و بخش خصوصی  واردعمل شود٬ همچنین لازم است جلوی مافیای ارز،مسکن و بسیاری از محصولات گرفته شود.

                                                     

بانکها از سیستم بنگاهداری خارج شوند

هاشمی بیان کرد: لازم است  سرمایه های کشور به نحوی که صنعتگران برای فعالیت اقتصادی انگیزه پیداکنند به سمت بخش تولید هدایت شوند و نهادهای ثروتنمدی مانند سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت که دارای سرمایه و نیروی انسانی قوی هستند برای به تحرک درآوردن تولید کشور وارد عمل شوند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بیان کرد:یکی از کلیدی ترین اقدامات در راستای جهش تولید،خارج شدن بانکها از سیستم بنگاه داری است،متاسفانه بانکها در کشور ما به جای انجام رسالت خودبه فعالیت های دیگر می‌پردازند، لذا برای تحقق این امر نیازمند برخی قوانین و مشوق های قانونی هستیم . البته سالهای گذشته رهبر انقلاب بر اقتصاد مقاومتی تاکیدکردند و دولت نیز به تهیه آئین نامه پرداخت اما متاسفانه اقدامات درخوری دراین راستا انجام نشد و نهادهای ثروتند٬ بخش خصوصی و بانک مرکزی وارد عمل نشدند و جلوی واردات هم گرفته نشد.

او ادامه داد: شعارهایی برای تحقق نام سال شعارهایی داده می‌شود،اما می‌بینیم که مسئولان حتی برای تامین مایحتاج عمومی مردم نیز به واردات روی می آورند، در حالی که اگر بخش کشاورزی در مورد توجه قرار بگیرد نه تنها احتیاج به واردات نداریم، بلکه قادر خواهیم بود که محصولات کشورمان را به ملل دیگر صادر کرده و ارز آوری فوق العاده ای برای کشور ایجاد کنیم؛ چراکه شرایط کشور برای تولیدانواع محصولات بسیار فراهم است اما محدودیتهایی وجوددارد و تولیدکنندگان امکان صادرات محصولا خود را ندارند،مجلس،دولت، ، بخش خصوصی و نهادهای دارای ثروت و قدرت موظفند که برای تحقق شعار جهش تولید وارد میدان شوند و هرکدام به سهم خودشان در این رسالت مهم دخیل شوند.

با گفتار درمانی و چاپ پوستر جهش تولید محقق نمی‌شود

هاشمی تصریح کرد:بسیاری از نهادها به نام بانکداری به برج و ساختمان سازی مشغولند و به دنبال این مساله با تبدیل شدن ملک به یک کالای سرمایه ای باعث افزایش قیمت این کالا شده اند.درنتیجه این اقدامات باعث رکود و جلوگیری از جهش تولید می‌شود.لذامجلس،دولت  وقوه قضاییه هرکدام باید در حیطه کاری خود جلوی پدیده مخرب بنگاه داری را بگیرند.

او تصریح کرد:اگر رویه به صورت قبل بوده و شعار سال تنها در قالب گفتار درمانی وچند پوستر با عکس رهبر انقلاب که شعار سال را به همراه دارد محقق شود، جهش تولید اتفاق نخواهد افتاد، چرا که این امر تنها با انسجام و به میدان آمدن مسئولان کشور تحقق خواهد یافت، به عنوان مثال در همین قضیه بیماری کرونا خروجی شهرها را میبینم که بسیار شلوغ است و توصیه مسئولان در راستای اجتناب  از مسافرت به بسیاری از مردم اثر نکرده است که نتیجه آن نیز ابتلای یک میلیون تا میلیون نفر ازمردم در ایام نوروز خواهد بود، لذا انجام یک کار انسجام می‌خواهدو باید اراده پشت الفاظ وجود داشته باشد تا کاری انجام شود.

فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان به منظور تحقق شعار جهش تولید خاطر نشان کرد:موانع و قوانین دست و پا گیری راه بر تولید کنندگان مانند بیمه،مالیات و... سد کرده است ،و به عبارت دیگر انجام کار تولیدی در شرایط کنونی برای صنعتگران صرفه اقتصادی ندارد،همچنین کار تولید نیاز به سرمایه بسیاری دارد لذا با توجه به این که در حال حاضر شرایط جذب سرمایه خارجی وجودنداردباید با سرمایه داخلی به حمایت از صنعتگران بپردازیم که این پولها نیز دراختیار بانکها ، دولت و برخی سازمانها قرار دارد، که آنها نیز از این پولها یرای برج سازی بهره می‌گیرند لذااگر مسئولان با عزمی جزم وارد میدان شوند و در مقام عمل جهش تولید را کلید بزنند موفق خواهیم بود در غیر این صورت باز هم سال می‌گذرد و شعار سال جدیدی اعلام میشود و رویه گذشته نیز مجددا طی خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۹:۲۱ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
من ازتون خواهش میکنم حداقل بانک دست نزنید شرکتها خصوصی کردید دیدیم چی شد همشون یا ورشکست شدن یا درحال ورشکست شدن هستند شکر هفت تپه و خیلی ها دیگه نبود کردید حالا نوبت بانکها شده بیایید بانک از بنگاه داری خارج کنید از اون ور ملک طلا خیلی چیزها دیگر گرون میشه
Iran (Islamic Republic of)
دبیر
۱۲:۰۲ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
چطور بانکها میتوانند سود۱۸درصدی به سپرده گذران بدهند؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
من برام خیلی جالبه که بنیاد مستضعفان جزء سازمانهای ثروتمنده اونوقت ما کل مردممون مستضعفند!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
درافزایش سرسام آور قیمت خودروهای (ملی) با وسایل و ساخت بی کیفیت با تکنولوژی (چینی)!!!مقصر چه کسانی هستند؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
تو کشورمون شعار ها هیچ وقت عملی نمیشن و در حد شعار می مونه . چون عزمی برای مهار سرکشی سرمایه داران و بانک ها نیست چون کار دست خودشونه
Iran (Islamic Republic of)
بی غم
۰۹:۵۶ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
برای تولید اول باید تحقیق کنیم که چه جنسی تولید کنیم تا نیاز جامعه را بر طرف کند دوم آیا تکنولوژی لازم برای تولید آن کالا را داریم سوم بازاریابی و رقابت با مشابه در عرصه رقابت چهارم تحقیق شود مردم به چه کالا هایی بیشتر نیاز دارند .بعد از بررسی جامع دنبال تولید برویم تا سرمایه و بیت المال بیهوده خرج نشود
Iran (Islamic Republic of)
تولید کننده
۱۲:۰۴ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
لطفا اضافه کنید پیدا کردن نیروی انسانی وطیفه َشناس و ماهر.
آخرین اخبار