مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح آخرین اقدامهای انجام شده برای مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال این ویروس در بین رانندگان ناوگان تاکسیرانی کشور گفت: با شیوع ویروس کرونا نزدیک به ۵۰ درصد میزان سفرها با تاکسی کاهش پیدا کرد و بر همین اساس در شهرداریها برای کمک به رانندگان ناوگان تاکسیرانی در این شرایط تمدید مهلت پرداخت برخی از عوارض و اقساط را در نظر گرفتیم که میتوان به عوارض سالیانه، با پرداخت تسهیلات بانکی برای نوسازی تاکسی، معافیتهای پرداختی اشاره کرد که در کنار آن نیز شهرداری بستههای حمایتی برای رانندگان در نظر گرفت.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در پاسخ به این سوال که تا امروز چه تعداد از رانندگان ناوگان تاکسیرانی به ویروس کرونا مبتلا شدند و برنامه سازمان تاکسیرانی برای حمایت از خانوادههای آنها چیست؟ گفت: درمان افراد مبتلا به ویروس کرونا در کشور به شکل رایگان است و تا کنون نتوانستیم اطلاعات دقیقی را از تعداد رانندگان مبتلا به ویروس کرونا در سطح کشور احصاء کنیم.
وی افزود: در سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران تا به امروز ۲ راننده مبتلا به ویروس کرونا گزارش شده است که باید سازمان تاکسیرانی تهران تمهیدات لازم را برای حمایت از خانوادههای آنها در نظر گیرد.
ضامنی تصریح کرد: درباره ویروس کرونا باید گفت که ما با یک پدیده نو ظهور مواجه شدیم که در حوزه حمل و نقل شهری تا کنون تجربهای در این زمینه نداشتیم، اما باید گفت از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا برای جلوگیری از ابتلای رانندگان به این ویروس اطلاعیههای دریافتی از سوی وزارت بهداشت را به تمام نهادهای زیر مجوعه خود در تاکسیرانی شهرها ابلاغ کردیم.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور افزود: در شهرداریها کار آموزش رانندگان ناوگان تاکسیرانی برای مقابله با ویروس کرونا از طریق فضای مجازی، سامانه پیامکی و تولید محتوا انجام شد و نکته جالب این است که برخی از رانندگان زودتر از نهادی مانند دولت و شهرداریها کار ضد عفونی تاکسیهای خود را آغاز کردند و در این مسیر ابتکار و ایدههای جالبی از خود به خرج دادند.
بیشتر بخوانید: استان تهران در صدر بهبودیافتگان ویروس کرونا
ضامنی تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که کار خود مراقبتی رانندگان ناوگان تاکسیرانی برای قطع زنجیره شیوع کرونا ادامه پیدا کند و از همین رو تهیه اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده برای سازمان تاکسیرانی شهرها به چالش جدی بدل شد و برای حل این چالش با رایزنیهای انجام شده با یکی از تولید کنندههای مواد ضد عفونی کننده که مورد تأیید وزارت بهداشت بود مواد ضد عفونی کننده خریداری و در اختیار رانندگان قرار گرفت.
او گفت: حدود ۳۲۰ هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده تهیه و بین رانندگان توزیع شده است و در کنار آن سازمان تاکسیراین پمپهای دستی را در اختیار رانندگان قرار داد تا با استفاده از آن کار محلول پاشی را انجام دهند و امیدواریم بتوانیم در صورت تأمین مواد و اقلام ضد عفونی کننده از سوی نهادهای مسئول کار ضد عفونی ناوگان تاکسیرانی را بر اساس برنامه ریزیها انجام دهیم.
انتهای پیام/