به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سیر، سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
از سالهای گذشته تا به الان از سیر برای تصفیه خون استفاده میکردند. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد. خوردن سیر تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت و زحمت تنگی نفس کم شده و گاهی حتی موجب درمان آن میشود.
بعضی از انواع سل ریوی را معالجه میکند خصوصا وقتی که با شیر ترکیب شود. سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و رودهها را از عفونتها پاک میکند.
- برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید.
- سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین ببرد.
- برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید.
- یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده از بین برود.
- بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع میشود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن.
روزانه استفاده کردن از نصف یا یک حبه سیر خام توصیه میشود.
- مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگیهای خفیف شود.
سایر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده میشود. از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده میشود.
سیر برای درمان نسیان و فراموشی بسیار مفید است. مالیدن سیر بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آن میشود. قرار دادن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها میشود. سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطانها میشود. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه میشود.
سیر برای درمان بیماریهای مختلفی از جمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش زدگی و فشار خون بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد میکند و در ضدعفونی کردن دستگاههای ادراری و عفونتهای واژینال و مثانه نیز بسیار مؤثر است.
بیشتر بخوانید: خواص باور نکردنی سیر + مضرات احتمالی سیر
سیر برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان معده، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان ریه مفید است. همینطور از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه هم استفاده میشود. سولفور و سلنیم در آن مانع از بروز تومور شده و در صورت ایجاد تومور، اندازههای آن را کم میکند. خاصیت مسکن آن دندان درد را درمان میکند همینطور با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم میکند. سیر خام حاوی آنتی بیوتیک طبیعی به نام آلیسین است و باکتریهای مقاوم به دارو مانند «MRSA» و «هلیکوباکتر پیلوری» را که موجب زخم معده و سرطان معده میشود از بین میبرد.
انتهای پیام/