به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، بختیار رازانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با بیان اینکه تملک ۲۰۰ هکتار در دستور کار است، اظهارداشت: واگذاری زمین در ۱۰ سال منتهی به سال ۹۶ حدود ۹ هکتار بوده که طی سه سال گذشته به حدود ۴۰ هکتار افزایش یافته است.
او افزود: با وجود تنگناهای اقتصادی، واگذاری زمین این شهرکها به سرمایهگذاران و تولیدکنندگان چهار برابر افزایش یافته که این مهم بیانگر استقبال بخش خصوصی از تولید و اشتغال است.
رازانی با اشاره به تملک ۵۰ هکتار زمین برای شهرک صنعتی چمن سلطان الیگودرز ادامه داد: ایجاد شهرک صنعتی نورآباد نیز پس از ۱۵ سال محقق و تاکنون ۵۰ هکتار زمین برای این منطقه تملک شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان همچنین گفت: با همکاری بانکها و دستگاههای اجرایی، سال گذشته حدود ۷۰ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشت که از این تعداد ۲۴ واحد در شهرکهای صنعتی مستقر بودند.
رازانی افزود: برخی از این واحدها مشکلات تامین اجتماعی و مالیات داشته و برخی نیز بدهکار بانکی بودند که با تلاش مسئوولان احیا شدهاند.
او ادامه داد: صنایع بزرگ برای ایجاد هر شغل چهار تا پنج میلیارد تومان هزینه میکنند در حالی که کسب و کارهای خرد با کمتر از ۱۰ نفر اشتغالزایی میتوانند به ازای هر سه تا پنج میلیون تومان یک فرصت شغلی ایجاد نمایند.
رازانی تنها راه نجات از بحران بیکاری را سرمایه گذاری در صنایع کوچک دانست و تصریح کرد: این حوزه قابلیتهای بسیاری دارد، اما در عوض قدرت چانه زنی بالایی برای تسهیلات ندارد و به همین منظور دولت سال ۹۵ از حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی، ۱۰ درصد معادل ۱۶ هزار میلیارد تومان را در قالب طرح رونق تولید به صنایع کوچک اختصاص داده است.
به گفته وی از مجموع ۲۵ ناحیه وشهرک صنعتی استان ۱۷ واحد فعال هستند و قابلیت استقرار صنایع را دارند.
یکهزار و ۳۲۴ پروانه بهره برداری صنعتی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان صادر شده که ۹۶ درصد آن صنایع کوچک هستند.
انتهای پیام/م