به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی صانعی، رئیس انجمن رادیولوژی اظهار کرد: برای تشخیص بیماری کووید ۱۹ انجمن رادیولوژی و گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز مشاورهای جهت تشخیص دقیق افراد مراجعه کننده به این بیماری را تشکیل داده است؛ این کار با محوریت بیمارستان مسیح دانشوری و شهدای تجریش انجام میشود.
او ادامه داد: برای این که مردم کمتر در معرض تشعشع و تابش قرار بگیرند پروتکلهای دقیقی تعیین و به تمام بیمارستانهای سراسر کشور ابلاغ شده است تا به طور دقیق کار تشخیص و تصویربرداری از آنها انجام شود.
حقیقت خواه متخصص رادیولوژی گفت: لکههای سفید بر روی ریه نشان دهنده درگیری ویروس کرونا است که با تصویربرداری به طور دقیق تشخیص داده میشود.
او بیان کرد: سی تی اسکن با اشعه ایکس روش تشخیص دقیق و مناسب ویژه افراد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ است، اما استفاده بیمورد از این روش توصیه نمیشود. سی تی اسکن برای غربالگری و چکاپ بیماران مبتلا به کرونا مناسب نیست.
این متخصص رادیولوژی ادامه داد: برای تصویربرداری از زنان باردار مشکوک به کرونا پروتکلهای دقیق مشخص شده است؛ این پروتکلها توسط انجمن رادیولوژی تهیه و به تمام مراکز تصویربرداری سراسر کشور ابلاغ شده است.
انتهای پیام/