۲۰۰ گروه ثابت و سیار در طرح نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشکی در استان چهارمحال و بختیاری فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حسین صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ گروه ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ گروه سیار در سطح استان در خصوص نظارت و بازرسی‌های بهداشتی در ایام نوروز ارائه خدمت می‌کنند.

او افزود: طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر انواع فرآورده‌های خام دامی از جمله انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، شیر، عسل، آلایش‌های خوراکی دام و طیور تا ۱۷ فروردین ماه ادامه دارد.

صالحی اضافه کرد: نظارت مجموعه دامپزشکی بر ذبح شرعی و خروج گوشت سالم در هفت کشتارگاه دام و سه کشتارگاه طیور با حساسیت بالا و کارشناسی شده، با جدیت و به طور مستمر انجام می‌شود.

او از مردم خواست: توصیه‌های بهداشتی را جدی گرفته و این اقلام را از واحد‌های صنفی مجاز و بهداشتی تهیه و از تهیه اقلام مورد نظر از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی، دوره گرد‌ها خودداری کنند که در صورت مشاهده هر گونه تخلف، به نزدیک‌ترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.