شرکت دانش بنیان برای نخستین بار به ساخت دستگاهی اقدام کرده است که به شناسایی تب بیماران مبتلا به کرونا می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، موبدی مدیر عامل شرکت دانش بنیان گفت: دستگاهی برای اولین بار توسط شرکت گسترش صنعت خاورمیانه طراحی و تولید شده است در واقع برای شناسایی تب سینوزیتی ویروس کرونا است.

او افزود: در کسری از ثانیه و با دقت  ۰/۲ درجه و با استفاده از لیزر، دمای بدن افراد شناسایی می‌شود.

موبدی تصریح کرد: برای ناسایی تب، پیشانی را در فاصله یک سانتی متری سنسور قرار داده تا دما نمایش داده شود.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان اظهار کرد: شناسایی در در مهم‌ترین عامل این است که چراغ سبز رنگ روشن می‌شود و فرد متوجه خواهد شد که هیچ مشکلی ندارد.

موبدی ادامه داد: این دستگاه کاملا تولید داخلی بوده و بومی سازی شده است و ظرف ۱ الی ۲ روز آینده اقدام به تولید انبوه دستگاه کرده و در اختیار تمام مراکز قرار می‌دهیم.

مراقعی عضو هیئت مدیره شرکت دانش بنیان گفت: دستگاه ما این قابلیت را دارد که محدوده دمایی برای آن مشخص کردیم و محدوده دمایی کرونا ۳۷.۴ است و بالاتر از آن عدد، آلارم داده و چراغ هشدار به صورت قرمز روشن می‌شود.


بیشتر بخوانید: تامین تجهیزات پزشکی در فروشگاه‌های آنلاین


مهرآبادی رئیس تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: دستگاهی که توسط شرکت صنعت خاورمیانه تولید شده است قابل قبول است و امکان استفاده از آن برای تشخیص بیمارانی که احتمال داشتن کرونا به علت تب بالا را دارند مقدور است.

طراحی و ساخت دستگاه تب سنج تنها ۱۴ روز زمان برده و نمونه خارجی هم ندارد و تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی را هم دارد. این دستگاه توانسته است دخالت کاربر را در تشخیص تب بیماران مبتلا به کرونا را حذف کند. دقت در تشخیص دما و سرعت تشخیص از ویژگی‌های منحصر به فرد این دستگاه است.


بیشتر بخوانید: راه‌اندازی مرکز تشخیص بیماری کرونا


هزینه تمام شده این تب سنج کمتر از ۵ میلیون تومان است که با تولید انبوه آن قیمت هم کاهش می‌یابد. پارک علم و فناوری استان مرکزی قرار است با تولید انبوه این دستگاه علاوه بر تامین نیاز داخلی تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۹ این دستگاه را به مرحله صادرات نیز برساند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار