به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید عبداله موسوی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: عملیات حفاری چاه شماره ۴۷۴ در میدان نفتی مارون در موقعیت مناطق نفتخیز جنوب هفتم مردادماه سال ۹۸ شروع و سوم فروردین امسال تکمیل نهایی شد.
او با اشاره به اینکه این چاه در عمق بیش از ۳ هزار متری حفر شده است، افزود: سختکوشان این شرکت حسب وظیفه ذاتی در تمام ایام و فصول سال از جمله تعطیلات رسمی و مناسبتها برای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت بدون وقفه در کار، حفاری چاههای نفتی و گازی در میادین خشکی و دریایی را در شرایط اقلیمی مختلف استمرار میبخشند.
موسوی بیان داشت: در ۳ روز نخست فروردین ماه امسال در مجموع یک هزار و ۳۶ متر حفاری چاهها اعم از اکتشافی، توسعهای توصیفی و تعمیری بوسیله ناوگان حفاریای شرکت صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه ناوگان حفاری این شرکت بیش از ۷۰ دستگاه حفاری ملکی خشکی و دریایی اعم از سبک، سنگین و فوق سنگین است، ادامه داد: با وجود ایام تعطیل سال نو هم اکنون عملیات جابجایی ۱۱ دکل حفاری در موقعیتهای عملیاتی در حال انجام میباشد.
این مقام مسئول ضمن اشاره به اقدامات به عمل آمده در سال گذشته به منظور توسعه فعالیتها در ۲ بخش عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی و تخصصی، افزود: در نتیجه برنامه ریزی به عمل آمده در این ارتباط، همکاران ما سال پرکاری را در عرصه صنعت حفاری پیش رو خواهند داشت.
او همچنین در تشریح عملکرد سال گذشته این شرکت در حوزه عملیات حفاری افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان این بخش به عنوان رکن اصلی صنعت حفاری در مدت پیش گفته عملیات حفر و تکمیل ۱۱۴ حلقه چاه با موفقیت انجام و برای بهره برداری در اختیار شرکتهای متقاضی قرار گرفت.
عبدالله موسوی بیان کرد: از مجموع چاههای حفر شده سه حلقه اکتشافی، ۳۹ حلقه توسعهای توصیفی و ۷۲ حلقه تعمیری تکمیلی بوده است که ۸۱ حلقه در گستره شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۱۶ حلقه شرکت نفت فلات قاره، چهار حلقه شرکت نفت مناطق مرکزی، سه حلقه در شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن)، هفت حلقه در قالب پروژهای و سه حلقه برای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران حفر گردید.
او اظهار داشت: تحقق ۱۶۳ هزار و ۹۸۱ متر حفاری چاهها از دستاوردهای سال ۹۸ است که از این رقم ۲۲ هزار و ۸۰۸ متر برروی چاههای کاندید شده در پروژههای کلید در دست (EPD) و ۲۴ هزار و ۴۴۰ متر حفاری به روش افقی و جهت دار بوده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: در این مدت ۲۸ دستگاه حفاری در زمینه حفر چاههای توسعه ای، شش دکل در چاههای اکتشافی، ۲ دکل چاههای توصیفی و ۲۴ دستگاه در چاههای تعمیری مورد استفاده واقع شد و ۱۲ دستگاه نیز در مراحل بازسازی، تجهیز قطعه و کاریابی قرار داشتند.
او اذعان داشت: در موضوع خدمات یکپارچه فنی و مهندسی نیز که بخش عمده آن در ارتباط با تکمیل و تعمیر چاهها در مراحل حفاری و یا در حال بهره برداری است، تلاش جمعی همکاران در مدیریتهای خدمات فنی و عملیات ویژه حفاری منتج به تحقق ۵ هزار و ۶۵۸ مورد خدمات متنوع که شامل افزون بر ۲۰ مورد عملیات تخصصی گردید.
موسوی درخصوص شرایط کار در مناطق عملیاتی در هفتههای اخیر با توجه به شیوع ویروس کرونا، بیان کرد: تمهیدات پیشگیرانه بهداشتی ویژهای در دو مقوله بهداشت عمومی و خود مراقبتی از سوی مدیریت HSE و فوریتهای پزشکی شرکت با هماهنگی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در دکلها و اردوگاههای حفاری اعمال گردیده و با اختصاص تجهیزات و ملزومات لازم کارکنان در شرایط ایمن در حال انجام وظایف محوله هستند.
انتهای پیام/گ