صادق نیت گفت: همکاری ۸۵ درصد مردم خوب بوده است، ولی رعایت نکردن سایر مردم سلامت دیگران را به خطر می‌اندازد.

تیتربه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی امشب ۵ فروردین ماه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی راه‌های مدیریت و مقابله با بیماری کرونا پرداخت.

صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه در ۱۰ روز گذشته برای ارائه خدمات به بیماران به آرامش نسبی رسیده‌ایم، ولی این آرامش می‌تواند آرامش قبل از طوفان باشد گفت: نشانه‌های خوبی از آینده نداریم، بیماران ما بدتر و نیاز ما به آی سی یو هر روز بیشتر می‌شود.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی با بیان اینکه همکاری ۸۵ درصد مردم خوب بوده است، ولی رعایت نکردن باقی مردم سلامت دیگران را به خطر می‌اندازد، عنوان کرد: در همه بیمارستان‌های کشور خدمات خوبی به بیماران ارائه شده است.

او با اشاره به اینکه تجهیزات خوبی را در بیمارستان‌ها تامین کرده‌ایم، گفت: اگر این سیر بعد از تعطیلات شتاب پیدا کند، اوضاع نگران کننده است و لذا نیازمند همکاری مردم هستیم. بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم که در دهه دوم تعطیلات از رفتن به مسافرت خودداری کنند.

صادق نیت با اشاره به اینکه ۸۵ درصد مردم از رفتن به سفر پرهیز کرده‌اند، افزود : ۱۵ درصد باقیمانده کسانی هستند که می توانند مشکل‌ساز باشند، متاسفانه نصف بیماران بیمارستان‌های ما نیاز به آی سی یو پیدا کرده‌اند و این بیماری ممکن است به دو شکل نگران کننده باشد؛ برخی از افراد، سالم اما ناقل بیماری هستند، این عده می‌توانند منتقل کننده بیماری باشند و آلودگی را به دیگران به راحتی منتقل کنند و دسته دیگر کسانی هستند که مبتلا هستند اما علامتی ندارند.

او با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته سه بیمار به علت عدم مراجعه به بیمارستان برای پیگیری بیماری‌های خود فوت کردند، گفت: این موضوع نگرانی جدی به وجود آورده است، بنابراین بیماران غیرکرونایی در صورتی که بیماری جدی دارند باید به ادامه روند درمان خود بپردازند، به طوری که مسیر پذیرش بیماران کرونایی و غیرکرونایی در بیمارستان امام خمینی(ره) جدا شده است. لذا توصیه می‌کنیم تا کسانی که بیماری‌هایی همچون سرطان و سایر بیماری‌های مزمن دارند برای پیگیری درمان خود اقدام کنند.

صادق نیت ادامه داد: این عده باید خدمات ضروری درمان را دریافت کنند و این نکته فراموش نشود که کسانی که بیماری جدی ندارند نباید به بیمارستان ها هجوم بیاورند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه بیماران پس از ترخیص از بیمارستان باید مراحل بهبودی خود را در خانه پیگیری کنند، افزود: بیماران پس از درمان حداقل باید دو هفته در خانه قرنطینه شوند و به ادامه مصرف داروهای خود بپردازند، ترخیص از بیمارستان به معنای بهبودی کامل نیست.

محمد طالب‌پور رئیس بیمارستان سینا در ادامه برنامه با اشاره به اینکه در بخش‌ها برای بیماران تخت خالی وجود دارد ولی ظرفیت آی سی یو ها تکمیل است، ادامه داد: سیر بهبودی بیماران خیلی بهتر شده است و می‌توانم ادعا کنم درصد بیشتر موج این بیماری را گذرانده‌ایم.

او خاطرنشان کرد: از یکی دو هفته آینده برای مراکز دانشگاهی و بیمارستانی مشکل به وجود خواهد آمد، زیرا با پیک دوم بیماری مواجه خواهیم شد. لذا باید بتوانیم بیماران بدحالی را که آخر خط مسیر درمان هستند، مورد پوشش قرار دهیم، بیماران بدحال در طول این ۴۰ روز انباشته شده‌اند و باید فضا و شرایط را برای آنها فراهم کرد.

طبرسی معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری در بخش دیگری از این برنامه تصریح کرد: با اطلاع رسانی از تلویزیون و فضای مجازی، مراجعات مردم به اورژانس کاهش یافته است ولی ظرفیت‌ تخت‌های بیمارستان همچنان تکمیل است.

او با اشاره به اینکه امیدواریم دچار پیک دوم بیماری نشویم، گفت: متاسفانه ۳۰ - ۴۰ درصد مردم به توصیه‌ها گوش ندادند و در خانه نماندند و هنوز آمار رو به افزایش است، امیدوارم با رعایت کردن هم‌وطنان چرخه انتقال بیماری شکسته شود.

خیریان‌پور معاون استاندار مازندران طی تماس تلفنی افزود: از ۲۷ اسفند ۹۸ تا ۴ فرروردین ۹۹ طرح غربالگری را در مبادی ورودی و خروجی استان مازندران اجراء کردیم، مردم در دور دوم مسافرت‌ها به استان مازندران سفر نکنند.

او ادامه داد: باید با همکاری صورت گرفته از سوی مردم، بیماری را کنترل کنیم تا شاهد روند کاهشی باشیم، ظرفیت‌های بیمارستانی ما محدود است، به مردم توصیه می‌کنیم تا به این استان سفر نکنند.

زارع استاندار گیلان با اشاره به اینکه در پنج روز گذشته شاهد کاهش شدید تردد و عبور و مرور مسافر گیلان بودیم، به طوری که در مبادی ورودی و خروجی، مسافران تعیین تکلیف می‌شوند، تصریح کرد: در روز‌های اخیر شاهد کاهش تردد مسافران در ورودی‌ها و خروجی‌های استان گیلان بودیم، به مردم توصیه می‌کنیم تا از سفر به استان گیلان خودداری کنند تا شاهد پیک دوم کرونا نباشیم.

طالبی استاندار یزد با اشاره به اینکه در ورودی‌های و خروجی‌های استان یزد ۲۰ پایگاه غربالگری و تب سنجی مستقر هستند، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های صنفی در استان در حد رفع نیازهاست.

پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اینکه تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا و فوت شدگان در استان، رو به کاهش است، گفت: تعداد مسافرت‌ها به استان ۶۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۰۰:۰۴ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
هممون میمیریم
آخرین اخبار