به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی اکبری گفت: متاسفانه این روزها باور غلطی در برخی افراد شکل گرفته که تصور می کنند شرب ترکیبات الکلی باعث ضدعفونی و پیشگیری از بروز عفونت ویروسی کرونا می شود، در حالی که این مساله هیچ پایه و اساس علمی نداشته و بدون وجاهت قانونی است.
او، با هشدار نسبت به افزایش تعداد مراجعان دچار مسمومیت ناشی از مصرف الکل در بیمارستان ها، اظهار کرد: عده ای تصور می کنند که چون بیماری کووید۱۹ نسبت به الکل حساس بوده و با ضدعفونی دست و سطوح با الکل از بین می رود، بنابراین با شرب الکل نیز همین اتفاق در داخل بدن می افتد و در واقع به شکلی نقش ضدعفونی کننده در بدن ایجاد می شود، در حالی که این یک باور و تصور غلط، غیرعلمی و غیربهداشتی است.
معاون درمان دانشگاه افزود: همین باور غلط باعث شده در چند روز اخیر شاهد بیمارانی باشیم که با تصور نابودی ویروس کرونا، اقدام به شرب ترکیبات الکلی کرده اند و در برخی موارد این الکل متانول بوده و منجر به بروز مسمومیت حاد و شدید در افراد شده است.
اکبری اعلام کرد: در طی روزهای اخیر ۶۰۶ بیمار با مسمومیت الکل به بیمارستان های شیراز و شهرستان ها مراجعه کرده که تاکنون ۷۴ نفر فوت کرده اند و ۱۷ نفر نیز در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند.
معاون درمان دانشگاه با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی همه بیمارستان ها و کادر درمان کشور درگیر درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹ هستند، گفت: در این شرایط باید سعی کنیم با مراقبت بیشتر و پرهیز از انجام رفتارهای غلط بی پایه و اساس، از بروز سایر بیماری ها و افزایش فشار کاری در اورژانس و مراکز درمانی و تحمیل بار اضافه بر سیستم درمان کشور، جلوگیری کنیم
انتهای پیام/