محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به توقف تبلیغ یک نوع روغن، اظهار کرد: براساس قوانین، برچسب مواد غذایی باید به درستی مورد استفاده قرار گیرد و اینکه در تبلیغ مواد غذایی آن را بدون کلسترول تبلیغ میکنند، کاملاً نادرست است، زیرا به طور کلی روغن بدون کلسترول است و اصلاً روغن با کلسترول تولید نمیشود.
او ادامه داد: اگر در تبلیغ مواد غذایی سلامت محصولات به طور مرتب ذکر شود، این کار از نظر قوانین کاملاً نادرست است. تنها سازمان غذاودارو به عنوان مرجع رسمی دارای صلاحیت باید سلامت مواد غذایی را تایید یا رد کند.
عزیزی گفت: اگر مواد غذایی از محصولات تراریخته تهیه نشده است لزومی به زدن برچسب روی کالا نیست.
او ادامه داد: من معتقدم که در شرایط فعلی کشور مردم دچار استرس و اضطراب ناشی از شیوع بیماری کووید ۱۹ هستند که ذکر این مطالب باعث تشویش اذهان مردم میشود و یکی از اهداف اصلی نامه سازمان غذاودارو موضوع تشویش اذهان عمومی در چنین شرایطی است.
انتهای پیام/