رحمانی گفت: شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی کشور بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان برای تهیه اقلام بهداشتی وارداتی مشارکت کردند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه، گفت: در سال ۹۸، عموم بخش‌های تولیدی کشور رونق گرفته و رشد خوبی را تجربه کردند و امیدوارم با تداوم برنامه‌ها در سال "جهش تولید" که در واقع تکمیل کننده سال "رونق تولید" است، این اقدامات تقویت و تکمیل‌تر شوند.

او با تقدیر ویژه از خدمات پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور برای مقابله با کرونا افزود: این عزیزان در این شرایط خاص با از خودگذشتگی تمام، جانانه کار می‌کنند و خانواده بزرگ صنعت، معدن و تجارت نیز خود را در کنار ایشان می‌بیند و در این مدت تمام تلاش خود را انجام دادیم تا تولیدات مواد شوینده و بهداشتی مرتبط با درمان و پیشگیری از بیماری کرونا را چند برابر و به صورت سه شیفته کند تا مشکلی در تأمین این اقلام در سطح کشور نباشد و همچنین دستگاه‌های امنیتی و انتظامی نیز در این روز‌ها زحمات زیادی را متحمل شده اند که قدردان زحمات این عزیزان نیز هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برخی از خدمات اجتماعی تعدادی از واحد‌های بزرگ صنعتی در این ایام، تصریح کرد: برخی از واحد‌ها در تأمین ارز واردات اقلام بهداشتی مورد نیاز کشور همکاری خوبی داشتند و شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی کشور نیز بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان در تقبل هزینه اقلام بهداشتی وارداتی و توزیع رایگان آن‌ها مشارکت کردند.


بیشتر بخوانید: مردم نگران کمبود اقلام اساسی نباشند


رحمانی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "جهش تولید" گفت: سال جهش تولید در واقع تکمیل کننده سال "رونق تولید" است و قطعاً فرصت بی نظیری برای ارتقای تولیدات کشور فراهم می‌آورد که باید بهترین بهره لازم را از داشته باشیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۹۸، در اکثر حوزه ها، تولید در نقاط مختلف کشور رونق یافته و امسال این روند باید تقویت شود و با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه ساخت داخل، تکمیل زنجیره فلزات اساسی، روش‌های نوین تامین مالی و سیستم‌های نوین تجاری و. کار‌های خوبی انجام شد و فرمایش مقام معظم رهبری برای نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید"، نشانگر این موضوع است که مجموعه اقدامات انجام شده خوب بوده، اما هنوز ظرفیت‌های بیشتری در کشور وجود دارد که این ظرفیت‌ها باید فعال شوند.

رحمانی با اشاره به بخشی از اقدامات اساسی انجام شده در حوزه معادن در سال ۹۸، اضافه کرد: در حوزه معادن ظرفیت‌های کم نظیری در کشور وجود دارد و ایران جزو ۱۰ کشور برتر دنیا است؛ لذا باید ظرفیت‌های شناسایی شده بیش از این فعال شوند.

وی همچنین مروری بر اقدامات جدی وزارت صمت در تقویت ساخت داخل در سال ۹۸ داشت و تاکید کرد: نهضت ساخت داخل به رکنی اساسی در تقویت خودباوری در صنعت کشورمان تبدیل شده است و ضرورت دارد اقدامات زیربنایی در حوزه ساخت داخل در سال جهش تولید نیز تکمیل شود.

توجه به بازار داخل و تقاضای داخلی پیشران برنامه‌های امسال است

رحمانی در ادامه سخنان خود با اشاره به بخش دیگری از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت توجه به بازار ۸۰ میلیونی داخل، بیان کرد: ظرفیت بزرگی برای افزایش تولیدات در راستای تامین بازار‌های داخلی کشور وجود دارد و امسال توجه بیشتری بدان خواهد شد و در واقع توجه به بازار‌های داخلی و تقاضای داخلی پیشران توسعه اقتصادی ما خواهد بود.

وی همچنین موضوع صادرات را در تداوم برنامه‌های سال رونق تولید واجد اهمیت برشمرد و افزود: امسال همزمان با لحاظ ظرفیت‌های موجود در بازار‌های داخلی، باید پیرو گام‌های موفق برداشته شده در سال ۹۸، صادرات غیر نفتی و فرصت‌های بزرگ آن در تحقق "جهش تولید" مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد و موضوع مدیریت واردات و مدیریت تقاضای داخلی با هماهنگی معاونت طرح و برنامه و معاونت‌های حوزه بازرگانی وزارتخانه در دستور کار باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به موضوع طرح‌های آماده افتتاح امسال اشاره کرد و گفت: سازمان‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی سرمایه گذاری‌های خوبی در طرح‌های صنعتی و معدنی داشته اند که امسال این طرح‌ها مورد بهره برداری قرار می‌گیرند و برخی از این طرح‌ها مانند آلومینیوم جنوب، طرح‌های فولادی و مس تاثیر شگرفی بر اقتصاد و تولید ملی خواهند داشت.

ضرورت اطلاع رسانی اقدامات انجام شده برای امیدآفرینی در جامعه

وی با تأکید بر ضرورت اطلاع رسانی اخبار امید بخش و اقدامات انجام شده برای امیدواری مردم، بیان کرد: مردم مطمئن باشند که کشور توانایی‌های بالایی در بخش‌های مختلف تولیدی و صنعتی دارد و در همین شرایط شیوع بیماری کرونا، بسیاری از واحد‌ها برای تغییر خطوط تولیدی و تولید محصولات مرتبط با کرونا اقدام نمودند، جریان تامین کالا تداوم دارد و فقط باید با اطلاع رسانی صحیح مردم را به آینده امیدوار کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در فضای واقعی ما مشکلی نداریم، ولی در جنگ رسانه‌ای باید مقاومت کنیم و رزمندگان این جبهه باید لحظه‌ای پای کار باشند و مردم را امیدوار نگه دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار