به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در این جلسه که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور اعضای هیئت مدیره، معاونین مدیرعامل و مدیران کل استانها برگزار شد حسین نعمتی ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه و قدردانی از زحمات کلیه همکاران شبکه پستی سراسر کشور در سال گذشته، کارنامه نهایی شرکت را در سال ۹۸ مثبت و قابل قبول ارزیابی کرد.
نعمتی با اشاره به دشواریهای کار در آغاز سال جدید اظهار امیدواری کرد: با توجه به ظرفیتهای خوب و منابع انسانی و مدیریتی، میتوانیم بهتر از گذشته به ارائه خدمات ادامه دهیم.
وی با تاکید بر تفکر برنامهای و لزوم حرکت بر اساس اهداف استراتژیک ادامه داد: شرط رسیدن به اهداف شرکت، برنامه ریزی دقیق و هدفمند و اعتقاد به کار بر اساس برنامه در حوزه اجراست، که لازمه آن داشتن اتفاق نظر و هماهنگ بودن با سیاستهای مجموعه ستاد است.
رئیس هیئت مدیره مدیریت منابع انسانی و تجهیزات را یکی از مهمترین بحثها برشمرد و گفت: باید در قدم اول با نیروهای ناکارآمد و بیکاری پنهان در سطح شرکت مقابله شود و این نیروها به تدریج کنار گذاشته شوند.
وی افزود: در پایان سال گذشته همت فوق العادهای از سوی استانها صورت گرفت تا بخش عمدهای از مطالبات شرکت وصول شود و این نشاندهنده آن است که خیلی از اهداف دیگر نیز با چنین همتی دست یافتنی و قابل اجراست.
نعمتی ادامه داد: سال گذشته در طراحی کارتنهای پستی به عنوان یک پارامتر جدی در بحث کیفیت، تغییراتی انجام شد که به مراتب کیفیت آنها ارتقا پیدا کرده است. علاوه بر آن شاهد هستیم که باکس و بستههای پستی به جای کیسههای قدیمی وارد چرخه شدند که اتفاق بزرگی در راستای بهبود کیفیت خدمت رسانی ما محسوب میشود.
مدیرعامل با اشاره به شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: وظیفه خود میدانیم که در قطع زنجیره شیوع نقش خود را به خوبی ایفا کنیم و این امر مستلزم آن است که به مسائل و مشکلات استانها در این شرایط توجه داشته باشیم و امکانات بهداشتی لازم را در اختیار همکاران قرار دهیم.
وی اضافه کرد: با حمایت وزیر محترم و همت مجموعه معاونین، علاوه بر تخصیص بودجه ویژه استانی برای این مسئله، ۴۰۰ هزار ماسک تأمین شد که به تدریج در اختیار استانها قرار خواهد گرفت.
نعمتی تاکید کرد: میدانیم که در شرایط شیوع ویروس کرونا، کار در بخش اجرا دشوار است و لازم است درک درستی از این موقعیت داشته باشیم، بر این اساس لازم است همه استانها با هماهنگی ستاد برای تأمین اقلام بهداشتی، هرچقدر که مقدور است هزینه کنند.
وی با اشاره به همزمان شدن شرایط بحرانی کشور و تعطیلات نوروز اضافه کرد: همکاران ما در شبکه پستی نسبت به مواقع دیگر با از خودگذشتگی و روحیه جهادی، فداکارانه در کنار پرسنل درمان و مدافعان سلامت در تلاش هستند تا با کاستن از میزان ترددهای غیرضروری در عبور از این شرایط بحرانی نقش مهم خود را به خوبی ایفا کنند.
در ادامه محمدرضا قادری عضو هیئت مدیره در توضیح رویکرد پیشین شرکت اظهار داشت: در سال گذشته عمده فعالیتها متمرکز بر تدوین، برنامه ریزی و تعریف پروژهها در قالب طرح تحول بود.
وی افزود: رویکرد شرکت در سال جدید اتمام پروژهها و اجرای سرویسهاست و برای به پایان رساندن و اجرای برنامههایی که سال گذشته تدوین شدند باید اهتمام ویژهای از خود نشان دهیم.
بهزاد اقبالخواه دیگر عضو هیئت مدیره نیز با اشاره به وضعیت کار در شرایط شیوع ویروس کرونا ابراز داشت: میکوشیم ضمن هماهنگی با نماینده اصناف و فروشگاههای زنجیره ای، با راه اندازی پویش خرید از خانه، علاوه بر توسعه تجارت الکترونیک، کمک کنیم تا سفرهای درون شهری تاحد امکان کاهش پیدا کند و زنجیره شیوع ویروس متوقف شود.
بیشتر بخوانید: محدودیت در ورودی شهرها علت تاخیر کامیونهای حمل مرسولات پستی
وی ادامه داد: از نظر کیفیت ارائه خدمات باید همواره متوجه این نکته باشیم که ما در واقع در یک اتاق شیشهای قرار داریم، زیرا کیفیت کار ما از سوی وزیر محترم و همینطور توسط مردم که شبکههای اجتماعی را در دسترس خود دارند همواره مورد رصد قرار میگیرد.
اقبالخواه افزود: باید از ظرفیتهای رسانهای برای نشان دادن فداکاریهای همکاران در این شرایط دشوار بهره ببریم، زیرا آنها نیز مانند پزشکان و پرستاران وظایف خود را با از خودگذشتگی انجام میدهند.
حسین غضنفری معاون فنی و بازرگانی نیز با اشاره به تحولات مورد نظر این معاونت در سال جدید اظهار داشت: برنامه ایجاد تحول در حوزه کار دفاتر پیشخوان، سیر مرسولات و نرخ گذاری مد نظر است که ظرف ماههای آغازین سال در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: روشن است که با افزایش قیمت بنزین و سایر مسائلی که وجود دارد هزینهها در کار ما افزایش پیدا کرده اند، با این شرایط ارائه خدمات پستی با نرخ سال گذشته خود نوعی تخفیف در حد ۳۰ درصد محسوب میشود.
محمد محسنی معاون برنامه ریزی، پشتیبانی و توسعه مدیریت نیز با اشاره به اینکه در شرایط شیوع ویروس کرونا و احتمال تمارض بعضی افراد بخشنامه مشخصی وجود دارد گفت: بر اساس این بخشنامه هرگونه تصمیمی باید به تأیید پزشک معتمد برسد و در صورت تشخیص تمارض و سرپیچی از دستور، لازم است متخلفین برای انجام برخورد قانونی معرفی شوند.
وی اضافه کرد: با وجود همه دشواریها، تاکنون در حد بضاعت اقلام بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا تأمین و علاوه بر آن اعتباری ویژه برای این کار به استانها ابلاغ شد تا استانها بتوانند خود نیز نسبت به تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز اقدام نمایند.
در این جلسه همچنین مدیران حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/