به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و چند تکه یخ داخل آن قرار دهید سپس دندهها را پس از تمیز کردن داخل یخها بگذارید. دندهها باید به مدت یک ساعت داخل یخ بمانند؛ پس از گذشت این زمان دندهها را از یخ خارج و آبکشی کنید.
در ادامه سیر و پیاز را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید سپس ماست چکیده را به همراه روغن مایع، برگ بو، نمک و فلفل سیاه داخل کاسه بریزید؛ مواد داخل کاسه را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس دندهها را به کاسه اضافه کنید.
مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط دندهها برسند سپس درب کاسه را با یک سلفون ببندید و کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دندهها طعم دار و نرم شود. پس از گذشت این زمان دندهها را از یخچال خارج کنید.
منبع: مهر
انتهای پیام/