به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سعی کنید مدل آبمیوه گیری که انتخاب میکنید متناسب با نیاز خانواده تان و کاربردی باشد. در حال حاضر برندهای گوناگونی (از ایرانی گرفته تا کالاهای وارداتی) در بازار موجودند که با تحقیق و البته پس از تعیین بودجه میتوانید از میان مدلهای گوناگون موجود در بازار یکی را انتخاب کنید.
دستگاهی خریداری کنید که دهانه ورودی میوه آن بزرگ باشد، زیرا آبمیوه گیریهایی که دهانه کوچکی دارند، شما را با مشکل مواجه میکنند.
بسیار اهیمت دارد که قبل از خرید حتما در مورد خصوصیات دستگاه آبمیوه گیری از فروشنده سوال کرده یا از افرادی که از این نوع آبمیوه گیری استفاده کرده اند، سوال کنید. ممکن است آن آبمیوه گیری دارای برخی از ویژگیها باشد که برای شما مفید نباشد.
صدای دستگاه را حتما بررسی کنید. توجه کنید که دستگاههای آبمیوه گیری معمولا سرو صدای زیادی ایجاد میکنند، ولی برخی از مدلهای آبمیوه گیری علاوه بر سرو صدای زیادتری که ایجاد میکنند حرکت هم میکنند که این نشانه ایراد دستگاه است.
قدرت دستگاه را فراموش نکنید. توصیه میشود قدرت دستگاه را قبل از خرید به دقت مورد بررسی دقیق قرار دهید. معمولا قدرت دستگاهها حداقل از ۶۰۰ وات شروع میشود و مدلهای قویتر تا ۱۵۰۰ وات قدرت دارند.
بعد از "قدرت”، بایستی سرعت یا سرعتهای دستگاه را نیز مد نظر قرار داد تا دستگاهی را خریداری کنید که با سرعت بیشتری کار کند.
در مورد جنس تیغه دستگاه وقت گذاشته و تحقیق کنید. برخی از دستگاهها تیغههایی از جنس فولاد و برخی از جنس پلاستیک و برخی از جنس تیتانیوم دارند. تیغههای فولادی و تیتانیومی بهترین و با دوامترین نوع تیغه هستند.
در هنگام خرید لوازم خانگی از جمله آبمیوه گیری حتما به ضمانت دستگاه دقت کنید و به هیچ عنوان دستگاه بدون گارانتی نخرید و در ضمن به تاریخ شروع و پایان گارانتی نیز دقت بفرمائید.
دستگاه آبمیوهگیری را حتماً بر بروی سطح صاف و تراز شده قرار دهید، در غیر اینصورت ممکن است که در هنگام کار کردن، آبمیوهگیری حرکت کند و نتیجه کار را بر روی زمین بریزد یا شما را مجبور کند تا دائماً حواستان به ظرفی که درحال پر شدن از آبمیوه است باشد.
اگر آبمیوهگیری هنگام کار کردن تکان میخورد یا لاستیکهای خنثی کننده لرزش در اصطلاح "دمپرها” در قسمت پایهها خراب شده و یا اینکه محفظه آن بیش از اندازه ظرفیت پر است، ایراد دومی به سادگی برطرف میشود، اما برای ایراد اولی باید دستگاه آبمیوه گیری خود را به نزد تعمیرکار ببرید.
هر بار پس از استفاده از دستگاه آبمیوه گیری، صافی (توری) و شیر کوچکی که محل خروج آبمیوه است را بهخوبی با استفاده از فرچههای کوچک مخصوص تمیز کرده و شستشو دهید. این قسمت از دستگاه علاوه بر حساس بودن از نظر بهداشتی، از نظر پوسیدگی نیز حساس هستند.
قبل از روشن کردن دستگاه توجه داشته باشید که تمام قطعات به درستی سر جای خود قرار گرفته باشند و گیرهها و اتصالات کاملاً بسته شده باشند و درب محفظه نیز محکم باشد.
برای گرفتن آب میوههای گوشتی، آنها را تا حد امکان ریز خرد کنید، تا بدون نیاز به گوشت کوب و اعمال فشار، از مجراهای ویژه به پائین بروند.
از دستگاه آبمیوه گیری نباید برای گرفتن آب میوههای نرم مانند موز، هلو، زردآلو یا حتی گوجهفرنگی استفاده شود، زیرا تفالههای اینگونه میوههای بصورت پوره در میآید و میتواند جلوی منافذ صافی را بگیرد.
توجه داشته باشید که دستگاه آبمیوه گیری نیز مانند چرخگوشت میتواند سانحهساز باشد. درست است که محفظه آن کوچکتر و نحوه استفاده از آن کمی متفاوتتر است، ولی بهرحال باید مراقب کودکان دلبندتان باشید.
برای نظافت کلی آبمیوه گیری نیز از آب سرد استفاده کنید. چون میوهها چرب نیستند، پس دلیلی برای استفاده از مواد شوینده یا پاککننده وجود ندارد و قطعات کثیف شده بهراحتی با آب نیز پاکیزه خواهند شد.
همیشه سعی کنید به ازای دو لیوان متوسط (حدوداً نیم لیتر) آبمیوههای گوشتی، فیلتر دستگاه آبمیوه گیری خود را تمیز کنید. برای این منظور بعد از خارج کردن تفالهها از محفظه، فیلتر را زیر آب سرد بگیرید تا تفالهها کاملا جدا شود.
برای جلوگیری از تغییر رنگ محفظه داخل آبمیوهگیری که عموماً از جنس پلاستیک است میتوانید هر چند وقت یکبار آن را با محلول آب و وایتکس کم، بشوئید تا کاملاً سفید شود.
منبع: میزان
انتهای پیام/