به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، کارکنان شرکتهای آمازون و اینستاکارت در اوج قرنطینه در نیویورک و سانفرانسیسکو روز دوشنبه دست از کار کشیدند. اعتصاب کنندگان کارفرمایان خود را به عدم محافظت کافی از آنها در برابر ویروس کرونا متهم کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دهها تن از کارکنان انبار آمازون در استتن آیلند در جنوب منتهن عصر دوشنبه دست از کار کشیدند.
این افراد که برخی از آنها دهان خود را با ماسک یا پارچه پوشانده بودند در برابر انبار آمازون با حفظ فاصله فیزیکی که اجباری است، تجمع کردند.
اعتصاب کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود «سلامت ما هم ضروری است» و «با ما هم مانند مشتریان رفتار کنید». بر روی یکی از پلاکاردها نوشته شده بود «بستن یک شرکت برای ۳ یا ۴ هفته دشوار است، اما بستن تابوت کسی که دوستش داریم، دشوارتر است. در خانه بمانید».
در حالی که این منطقه به کانون اپیدمی در آمریکا تبدیل شده و قرنطینه صورت گرفته است کارکنان آمازون به دلیل آنکه تدابیر لازم برای محافظت از آنان اتخاذ نشده است، از این شرکت انتقاد میکنند.
آمازون با انتشار بیانیهای مدعی شده که این اتهامات کاملا بی پایه و اساس است و برای اطمینان از ایمنی افراد تدابیر جدی اتخاذ شده است.
پس از این تجمع و اعتصاب، کریستین اسمالز که عامل اصلی این تجمع بود به طور رسمی از سوی آمازون اخراج شد.
لیتیا جیمز، دادستان ایالت نیویورک این تصمیم را شرم آور دانست و یادآور شد قانون از حق آزادی بیان جمعی حقوق بگیران حمایت میکند. در زمانی که مردم نیویورک با مشکل رو به رو و نگران حفاظت از خود هستند این اقدام غیر اخلاقی و غیر انسانی بود.
کارکنان فروشگاه های زنجیره ای هول فودز (Whole Foods) هم که به آمازون تعلق دارد فراخون اعتصاب در روز سهشنبه را منتشر کردند. آنها نیز تدابیر امنیتی بیشتر و پاداش بالاتر میخواهند. خریداران-تحویل دهندگان شرکت فروش آنلاین هم روز دوشنبه کار خود را متوقف کردند. آنها امنیت بیشتر و شرایط مالی بهتر را خواستارند.
آنها اعلام کردند تا زمانی که همه مطالباتشان فراهم شود، دست از کار خواهند کشید. سخنگوی کارکنان شرکت اعلام کرد این تنها مربوط به ما نیست بلکه ما میخواهیم از مشتریان هم محافظت کنیم. کارکنان از این عصبانی هستند که اینستاکارت در زمان این همه گیری کشنده کوچکترین کاری برای آنها انجام نمیدهد.
تاکنون بیش از ۱۶۴ هزار نفر در آمریکا به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و بنابر اعلام دانشگاه جان هاپکینز تاکنون ۳ هزار نفر جان باخته اند.
انتهای پیام/