به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل اظهار کرد: این افراد در پروسه زمانی ۱۵ روزه خدمات درمانی و معیشتی دریافت میکنند تا بعد از رفع مشکل، زندگی روزمره به روال عادی برگردد.
او بیانکرد: این اقدام در شهرهای کوچک استان آغاز شده و هر یک از شهرستانها در محدوده خود میتوانند این اقدام را انجام دهند.
استاندار اردبیل تشریح کرد: در این خصوص نیاز به همکاری خیران بوده و با استفاده از ظرفیت این افراد میتوانیم گروههای پرخطر کرونایی را در بازه زمانی مشخص قرنطینه کنیم.
او با اشاره به اجرای غربالگری در استان، افزود: اردبیل در این خصوص جزو استانهای برتر بوده و توانسته درصد بیشتری از جمعیت را غربالگری کند.
بهنامجو با اشاره به تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز گفت: ماسک و تجهیزات پزشکی مازاد بر نیاز استان توسط مبتکران تولید شده و در اقدامی مهم توانستند در ظرف ۱۲ روز خط تولید ماسک n ۹۵ را راه اندازی کنند.
به گفته بهنامجو، خط تولید لباس و تجهیزات مخصوص پرستاری کرونا نیز در استان راهاندازی شده و بر اساس سفارشهای داده شده نیاز داخل استان و سفارش سایر استانها را تولید میکند.
او از ساخت ربات پرستار توسط فناوران استان خبر داد و گفت: فناوران استان این ربات را به بیمارستان امام خمینی اهدا کرده ضمن اینکه کابین ضدعفونی کننده هم توسط مبتکران استانی ساخته شده است.
استاندار اردبیل اظهار اشت: با توجه به شیوع کرونا تمام مراکز گردشگری استان تعطیل شده و هیچ گردشگری وارد نشده و فقط افراد بومی استان که در نقاط دیگر کشور ساکن هستند برای دیدن اقوام و یا والدین خود به استان سفر کردهاند.
بهنامجو با بیان اینکه تمام مرزهای داخلی و خروجی استان کنترل میشود، از ادامه تجارت مرزی در مرز آذربایجان و با روسیه خبر داد.
او گفت: با اینکه ورود گردشگر به استان در حد صفر است، اما مبادلات اقتصادی با همسایگان ادامه دارد.
انتهای پیام/س