به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که میدانید چای یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار و مورد علاقه اغلب ما ایرانی هاست اگر از عاشقان پرو پا قرص نوشیدن چای باشید خوب میدانید که این نوشیدنی نه تنها باید در دمای خاصی تهیه شوپد که بهتر است در دمای خاصی هم نوشیده شوند تا طعم دلچسب تری داشته باشند. برای داشتن این نوشیدنی چه در خانه (با کاربردی کمتر) و چه در گردش و مسافرت از وسیلهای به نام فلاسک استفاده میشود.
فلاسک (ترمس) یا دمابان که البته به اشتباه توسط برخی فلاکس گفته میشود، ظرفی است که مایعات یا گازها را گرم یا سرد نگه میدارد.
برای شستن فلاسک، ابتدا محتویات داخل فلاسک که تفاله چای میباشد را از آن خارج کنید سپس به یکی از روشهای زیر عمل کنید
روش اول:برای اینکه سطح داخلی فلاسک به صورت کامل تمیز شود مقداری آب گرم در داخل فلاسک ریخته و مقداری مایع ظرفشویی به آن اضافه نموده و یک اسکاچ نرم داخل فلاسک بیندازید، در فلاسک را خوب ببندید و آن را خوب تکان دهید تا تمیز شود، سپس آ نرا با آب گرم شستشو دهید.
روش دوم:چند قاشق غذاخوری جوش شیرین داخل فلاسک ریخته و آن را با آب گرم پر کنید. بعد از ۱۵ دقیقه فلاسک را بشویید و از تمیزی و درخشان بودن آن لذت ببرید.
روش سوم:استفاده از مواد سفید کننده و سپس شستشو با اسکاچ و مایع ظرفشویی طبق روش شستشوی اول.
منبع: رنگ وارنگ
انتهای پیام/