به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده به شما آموزش دهیم که تا حدودی، شبیه به طرز تهیه بادمجان شکم پر میباشد منتها در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمهای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده میشود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.
مواد لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمهای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا بادمجانها را شسته یک قطعه از بالای بادمجانها را جدا میکنیم.
مرحله ۲
سپس مغز داخل آنها را درآورده داخل آنها را نمک میزنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجانها میریزیم.
مرحله ۴
قطعههای بریده شده را روی بادمجانها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
میترسم بجای کرونا از دیابت بمیرم
خیلی دوست دارم طرز تهیه تارت رو هم بزارین
حوصله سرچ ندارم