به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری،سرهنگ سیدجعفرساداتی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران، گفت:در این روزهاهمه جا سخن از کرونا است، مهمانی ناخوانده که مدتی است سر و کله اش در زندگی مردم پیدا شده و به چالش بزرگ تبدیل شده است. ویروسی که دیگر همه با خشونت و بی رحمی آن آشنا شده اند.
او افزود:ویروسی که منتظر کوچکترین بی احتیاطی است تا به بدن فرد ورود کرده و زندگی او را به خطر بیاندازد. امروزه مشخص شده علاوه بر تلاش کادر بهداشت و درمان در
مهار کرونا بهترین و مهمترین روش مقابله با این ویروس منحوس، پیشگیری است و مهمترین بخشی که به پیشگیری از شیوع این بیماری کمک میکند مردم هستند. بدیهی است دستگاههای اجرایی بدون مشارکت همگانی مردم قادر به مهار و کنترل ویروس کرونا نخواهند بود.
سرهنگ ساداتی گفت:تجارب گذشته از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی،
دفاع مقدس، سازندگی کشور، مقابله با تحریم و در تمام عرصههای سرنوشت ساز نشان داده، هر جا مردم حضور داشتند، کشور به موفقیت دست یافت و از مشکلات عبور کرده است، در حال حاضر نیز برای تسریع در مهارو کنترل این ویروس، همکاری و
مشارکت همگانی آحاد مردم جامعه ضروری است و سادهترین همکاری مردم در خانه ماندن است.
او افزود:حق ندارد در این کشتی رخنهای ایجاد کند، چراکه حرکت نابجای حتی یک فرد باعث غرق شدن کشتی و همه افراد خواهد شد.
در خانه ماندن بهترین راه پیشگیری از کرونا
سرهنگ ساداتی گفت:سلامتی حق همه است، ولی همه ما نسبت به همین حق و سلامتی خود و خانواده و در سطح وسیعتر جامعه مسئول هستیم، بر اساس نظر جامعه پزشکی بهترین و مؤثرترین راهکار برای مقابله با ویروس کرونا در منزل ماندن و عدم حضور غیرضروری در بیرون از خانه است.
او افزود:اگر مردم به این مقوله به درستی عمل کنند بدون تردید کرونا را شکست خواهند داد و از آنجایی که مجموعه کادر پزشکی و درمانی، نیروهای مسلح و اغلب دستگاهها و نهادهای مرتبط و مسئول برای رسیدن مردم به آرامش و سلامت، تلاش و کمک میکنند و از زندگی خود به دیگران زندگی میبخشند ما نیز باید با تحقق شعار "در خانه بمانیم" زحمات آنها را قدر بدانیم.
سرهنگ ساداتی گفت:چه بخواهیم و چه نخواهیم ویروس کرونا در کشور وجود دارد و اگر بخواهیم به برگزاری آئینهای سنتی بپردازیم به تشدید شیوع و انتقال ویروس کمک کرده ایم.
او افزود:هنوز ویروس کرونا شیوع دارد و یکی از راههای مؤثر و مهم پیشگیری در خانه ماندن و در تجمعات نبودن است؛ بنابراین در روز سیزده بدر که سنت دیرینه ایرانیان است باید در خانه بمانیم و این سنت را نیز مانند سایر سنتهایی که در این ایام کنار گذاشتیم و اجرا نکردیم، باید کنار بگذاریم و مطلقاً به پارکها و تفرجگاهها نرویم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران، گفت:عید ما، نوروز ما و روز طبیعت ما آن روزی است که این بیماری نحس از جامعه رخت بسته و سلامت عمومی شهروندان تأمین شده باشد.
انتهای پیام/س