به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: افرادی که علایم خطر بیماری کووید ۱۹ را دارند و یا در دوران نقاهت این بیماری به سر می برند، به دلیل شرایط بیماری ممکن است، آب و الکترولیت زیادی از دست داده و یا مواد غذایی کافی دریافت نکرده باشند، بنابرین بهتر است توصیه ها و اصول صحیح تغذیه ای ویژه این دوران را جدی بگیرند.
نسرین علیزاده اظهار داشت: منابع غذایی حاوی ویتامین A نظیر هویج و فلفل زرد و نارنجی یا سبزیجاتی مانند اسفناج ، جعفری و شوید برای دوران بیماری و نقاهت آن بسیار مفید است و توصیه می شود.
او به استفاده از منابع پروتئینی و آهن نظیر گوشت سفید و قرمز و حبوبات در دوران نقاهت بیماری اشاره و عنوان کرد: اگر فردی در دوران نقاهت مشکلی در سیستم گوارشی ندارد، بهتر است مقداری سبوس غلات فرآوری شده بهداشتی به غذای مصرفی او افزوده شود.
او استفاده از نان سبوس دار را در این افراد ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اگر فردی هنوز از حالت تهوع رنج می برد، بهتراست از منابع غذایی حاوی ویتامین B6 نظیر موز و یا مقداری زنجبیل استفاده کند.
علیزاده به مصرف سوپ و آش های رقیق در این دوران تأکید کرد و گفت: از مصرف غذاهای سنگین و پرکالری، فست فودها و غذاهای شور و ترشی و انواع سس ها و نوشیدنی های شیرین و گازدار پرهیز و از موادغذایی پروبیوتیک نظیر لبنیات پروبیوتیک استفاده کنید.