به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : اقدامات اولیه در رابطه با شیوع کرونا در استان از بهمن ماه با انجام اقدامات پیشگیرانه و حساس زایی عمومی آغاز شد
او به اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای همهگیرشناسی یا اپیدمیولوژی بیماری ویروس کرونا در استان به راه اندازی استودیو سلامت با همکاری صدا و سیمای مرکز کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت : در راستای هدف آموزش و پیشگیری با ۲ بار پخش زنده در ساعتهای ۱۰ صبح و ساعت ۲۰ شب با دعوت از کارشناسان مختلف جوابگوی سئوالات مردمی هستیم و همچنین آموزشهای لازم در این زمینه به هم استانیهای عزیز داده میشود
او گفت: از اوایل اسفندماه ۲ بیمارستان، گلستان و فارابی با ظرفیت ۳۸۰ تخت و ۴۰ تخت آی. سی. یو مختص بیماران کرونایی در کرمانشاه راهاندازی شد و همچنین با راهاندازی ۲۰ مرکز ۱۶ ساعته در اقصی نقاط استان تلاش کردیم بار مراجعه به بیمارستانها را تا حدممکن کاهش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به آخرین وضعیت کرمانشاه در مواجه با این ویروس افزود: از روز سوم اسفندماه که اولین مورد بستری را در بیمارستانهای کرمانشاه داشتیم تا ظهر روز گذشته یکهزار و ۲۹۷ مورد بیمار حاد تنفسی بستری بوده که از این تعداد یکهزار و ۱۴۷ مورد ترخیص و در حال حاضر ۱۲۰ مورد بستری داریم و از لحاظ پی. سی. آر، ۲۶۸ مورد مثبت بوده است.
او افزود: البته از طریق یافتههای بالینی و سی. تی. اسکن تعداد بیماران کرونایی تقریبا به بیش از ۷۰۰ مورد میرسد که خوشبختانه اکثریت آنها ترخیص شدهاند و متاسفانه ۳۰ مورد هم تاکنون جان خود را از دست دادهاند.
مرادی افزود: از لحاظ پراکندگی بیماری در بعضی از شهرستانهای استان متاسفانه آلودگی بیشتر است، در شهرستانهای سنقرو کلیایی و کنگاور تعداد آلودگی نسبت به جمعیت از بقیه مناطق استان بیشتر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی همگان را به «در خانه ماندن» توصیه کرد و گفت: با توجه به فصل بهار و زیباییهای طبیعت و تمایل مردم برای گشت و گذار در فضای باز، پیک این بیماری به همکاری مردم بستگی دارد. مردم همچنان برای کنترل چرخه انتقال بیماری اصل در خانه ماندن را رعایت کنند .
انتهای پیام/د