شهرام رضایی مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه سقف تعریف شده برای کارتهای سوخت ۳۶۰ لیتر است، گفت: برای مثال اگر فردی از زمان شروع طرح سهمیهبندی بنزین تاکنون، تنها ۱۰ لیتر از سهمیه خود را استفاده کرده باشد، در اردیبهشت فقط ۱۰ لیتر برای آن فرد شارژ میشود و ۵۰ لیتر باقی سوخت خواهد شد.
او ادامه داد: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، تنها مجری طرح سهمیهبندی است و تا پایان اردیبهشت درباره تکلیف این سهمیه بحث میشود و تاکنون تصمیم جدیدی درباره این موضوع اتخاذ نشده است.
بیشتر بخوانید: تعطیلی جایگاههای سوخت صحت دارد؟
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد: اگر قرار باشد این ۳۶۰ لیتر به ۴۲۰ لیتر افزایش یابد و سهمیه اردیبهشت نیز در آن ذخیره شود، به مصوبه هیات دولت نیاز است.
رضایی در ادامه با اشاره به میزان مصرف سوخت در ایام نوروز گفت: ویروس کرونا به شدت مصرف سوخت را کاهش داده است، به طوری که نسبت به سال گذشته به کمترین میزان مصرف رسیده است.
او افزود: در حال حاضر حدود ۵ میلیون خودرو برای سوخت گیری به جایگاهها مراجعه میکنند و طبق آمار رسیده مصرف بنزین کشور در ایام نوروز ۴۵ میلیون لیتر گزارش شده است.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: هم اکنون تمامی جایگاههای سوخت در سراسر کشور فعال و همچون گذشته در مدار بهرهبرداری و در حال ارائه سوخت هستند و در هیچ شرایطی، جایگاههای عرضه سوخت تعطیل نخواهند شد.
انتهای پیام/