به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا خانیکی مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب گفت: طی نیمه اول فروردین سال ۴۸.۴ میلیمتر میانگین بارش در استان تهران ثبت شده است که این نسبت به بارندگی ۸۰.۶ میلیمتر سال گذشته با کاهش ۴۰ درصدی و در مقایسه با بارندگی ۲۰.۶ میلیمتری متوسط بلندمدت با افزایش مواجه بودهایم.
او در ادامه میزان متوسط ریزشهای جوی استان از ابتدای سال آبی (مهر) تاکنون را ۳۰۶.۶ میلیمتر عنوان کرد و افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته ۶ درصد کاهش و نسبت به متوسط بلندمدت ۴۷ درصد افزایش را نشان میدهد.
خانیکی همچنین اضافه کرد: بیشترین بارش تجمعی طی نیمه اول فروردین ماه مربوط به ایستگاههای بارانسنجی امامزاده داود با مقدار ۷۸.۵ میلیمتر و درکه با میزان ۷۷ میلیمتر و کمترین آن مربوط به ایستگاههای فیروزکوه به میزان ۲۱ میلیمتر و سیمیندشت با مقدار ۳۲ میلیمتر است.
بیشتر بخوانید: افزایش ۱۲ درصدی مصرف آب نسبت به پارسال
او تصریح کرد: میزان بارندگی از ابتدای فروردین تاکنون در ایستگاههای بارانسنجی مطالعات تهران با ۴۴.۳ میلیمتر، سعیدآباد (شهریار) ۷۰ میلیمتر، امور آب ورامین ۴۶.۸ میلیمتر، سنگان کن ۷۳.۴ میلیمتر، شمشک ۵۲ میلیمتر، چشمه اعلا دماوند ۴۲ میلیمتر، لتیان ۳۹.۱ میلیمتر، رودک فشم ۴۹ میلیمتر و سید آباد فیروزکوه ۳۴ میلیمتر ثبت شده است.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب بیان کرد: این روزها با توجه به اینکه مصرف آب شرب افزایش یافته است، لذا اقدامات موثر در مدیریت و مصرف بهینه منابع آب کماکان میبایست مورد توجه جدی شهروندان قرار گیرد تا بهار و تابستانی آرام و بدون مشکل را سپری کنیم.
انتهای پیام/