تاشی مدیر امور طیور
جهاد کشاورزی استان گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان، مرغهای تولید شده را از ۳ بخش، تشکلهای مرغداران، زنجیرههای تولید
گوشت مرغ و کشتارگاههای طیور خریداری میکند.
او ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان از نظر کشتارگاهی و سایر امکانات مانند، تونل انجماد و سرد خانه، مرغهای خریداری شده منجمد و ذخیره سازی میشوند.
تاشی افزود: به طور نسبی، روزانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن مرغ کشتار شده خریداری و ذخیره سازی میشود.
او گفت: ۸۰ درصد مرغ تولیدی گلستان به استانهای دیگر علی الخصوص تهران فرستاده میشود و با توجه به عدم برگزاری مراسمات عروسی و عزا، کاهش تولید نداریم.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان گلستان افزود: قیمت تمام شده گوشت مرغ ۸ هزار و ۷۰۰ تومان است.
استان گلستان رتبه دوم کشور را در تولید مرغ به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/م