برای گرفتن پوست گوجه فرنگی‌ها آن‌ها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در گزارش زیر طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با پوره گوجه فرنگی را آموزش می‌دهیم.

مواد اصلی

گوجه فرنگی بدون پوست ۷ عدد
لوبیا سبز ۷۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
فلفل سبز قلمی تند به مقدار لازم
هویج ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۱ قاشق چای خوری
سرکه ۱ پیمانه

طرز تهیه

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

۱ گوجه فرنگی‌ها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

۲ در فاصله‌ای که مایه غلیظ می‌شود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازه‌هایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاه‌دانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.

۳ روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید. درب ظرف را محکم ببندید.

۴ برای گرفتن پوست گوجه فرنگی‌ها آن‌ها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار