به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ مارچوبه یکی از انواع سوپهای سبزیجات بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد که میتوانید هم در مهمانیها به عنوان پیش غذا و سوپ آماده کنید و هم برای میان وعده غذایی خود این سوپ را طبخ و از طعم و خاصیتهای فراوان این نوع سوپ بهره ببرید. مارچوبه یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت و خوش طعم است که سلامتی شما را به دنبال خواهد داشت.
سوپ مارچوبه حاوی مواد مغذی و ارزش غذایی بالایی است. این سوپ حاوی پروتئین، ویتامین C، A، آهن، فیبر، پتاسیم، کربوهیدرات، سدیم و… است که هر یک از این مواد معدنی مغذی دهها فایده و خاصیت برای بدن و سلامتی دارد. میتوانید این سوپ خوشمزه و سبک را به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی وعده خود میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
البته میتوان از این نوع سوپ به عنوان یک غذای رژیمی نیز یاد کرد. مارچوبه، این گیاه ارزشمند که البته کدبانوهای ایرانی بسیار کمتر از این گیاه در طبخ غذاها استفاده میکنند بسیار مفید و خوش طعم است. میتوانید برنج را از این دستور پخت حذف کنید و یک غذای رژیمی و بسیار مقوی و سالم را برای خود آماده کنید. چرا که مارچوبه چربی و کالری بسیار کمی داشته و دارای فیبرهای محلول و نامحلول بوده که این امر باعث میشود این گیاه به کاهش وزن و تناسب اندام شما کمک کند.
از دیگر انواع پیش غذا و سوپهای ساده و مقوی میتوان به سوپ دلمه، سوپ عدس، سوپ قارچ و هویج، سوپ کرم مرغ، سوپ پاستا و نخود، سوپ نخود مدیترانه ای، سوپ کدو حلوایی، سوپ کاری مرغ و نارگیل و سوپ مرغ و سبزیجات اشاره کرد.
مواد لازم
مارچوبه: ۴۰۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
آب مرغ: ۵ پیمانه
کره: ۱ قالب
قارچ: ۱۰ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
جعفری: نصف پیمانه
پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت
۱. مارچوبهها را بشویید و بعد از گرفتن پوست ضخیم پایین آنها، در اندازههای ۱ سانتی خرد کنید.
۲. پیازها و قارچ را نگینی خرد و در قابلمه با کره کمی تفت دهید.
۳. سپس مارچوبه، آب مرغ و ادویهها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.
۴. سپس حرارت را کم کنید و نیم ساعت صبر کنید تا مواد با شعله کم بپزد.
۵. در این مدت زمان برنج خیس شده را بر روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد.
۶. بعد از تبخیر کامل آب برنج زیر قابلمه را خاموش و برنج را به ظرف مواد مارچوبه اضافه کنید.
۷. حالا جعفری و پودر آویشن را نیز به مواد اضافه و بعد از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/