به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی شلغم یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب میباشد. این ترشی خوشمزه در فصلهای پاییز و زمستان تهیه میشود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است میتوانید یک شیشه ترشی شلغم تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی شلغم تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ترشی شلغم:
شلغم ۱ کیلو
لبوی کوچک ۱ عدد
سیر ورقه شده ۳ حبه
سرکه سفید ۱ فنجان
آب ۳ فنجان
نمک ۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
طرز تهیه ترشی شلغم:
برای تهیه ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید.
شلغمها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. یک شیشه تمیز و بزرگ آماده کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغمها بریزید تا روی آنها را بپوشاند.
در شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود. رنگ لبو باعث قرمز شدن شلغم میشود و ترشی خوش طعم و خوش رنگی خواهید داشت.
نکته برای تهیه ترشی شلغم:
این ترشی را تا چندین هفته میتوان در یخچال نگهداری کرد؛ اما شلغمها به مرور زمان نرم میشوند و تردی اولیه خود را از دست میدهند؛ بنابراین بهتر است این ترشی را حداکثر تا ۶ هفته مصرف کنید.
منبع: برترینها
انتهای پیام/