به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در مارس ۲۰۲۰ سازمان بهداشت جهانی شیوع یک بیماری همهگیر به نام کرونا ویروس را اعلام کرد، به دلیل سرعت انتقال این بیماری سازمان بهداشت جهانی و مقامات بهداشت عمومی به منظور مهار ویروس کوید_۱۹ اقدامات لازم را شروع کردند.
جمعیت خاصی از افراد مانند جمعیت افراد ناتوان ممکن است به طور قابل توجهی تحت تأثیر ویروس کرونا قرار بگیرند. برای اطمینان از ناتوانی افراد لازم است اقداماتی را انجام دهیم. این افراد باید همیشه بتوانند به خدمات مراقبتهای بهداشتی و بهداشت عمومی و اطلاعات مورد نیاز در مورد شیوع ویروس کوید_۱۹ دسترسی پیدا کنند.
افراد دارای معلولیت به دلایل مختلفی ممکن است بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کوید_۱۹ قرار بگیرند. این دلایل عبارتند از:
- وجود موانع برای اجرای اقدامات بهداشتی پایه و اساسی، مانند شستن دستها که ممکن است از نظر ناتوانی جسمی این افراد غیر قابل دسترسشان باشد یا ممکن است فرد در حرکت دادن دستها برای ضدعفونی کردن آنها با ژل شستشو یا مواد ضدعفونی کننده با توجه به معلولیتش مشکل داشته باشد.
- ممکن است افراد ناتوان به دلیل نیاز به حمایتهای بیشتر و بستری بودن این افراد، مشکل در تنظیم فاصله اجتماعی داشته باشند.
- نیاز به لمس کردن بسیاری از چیزها برای بدست آوردن اطلاعات از محیط یا پشتیبانی جسمانی.
- وجود موانع متعدد برای دسترسی به اطلاعات بهداشت عمومی.
با توجه به اینکه افراد ناتوان تحت نظر چه شرایط درمانی و بهداشتی قرار دارند، افراد دارای ناتوانی در صورت آلوده شده به ویروس کرونا ممکن است بیشتر در معرض خطرهای ناشی از آن قرار بگیرند.
افراد دارای ناتوانی ممکن است در زمان شیوع ویروس کرونا به دلیل قطع خدماتی که به آن اطمینان کرده بودند، به طور نامناسبی تحت فشار قرار بگیرند.اگر ذینفعان اصلی اقدامات مناسب را انجام دهند، موانع موجود برای افراد معلول کاهش مییابد.
همه افراد دارای معلولیت و خانواده آنها باید از راهنماییهایی سازمان بهداشت جهانی در مورد اقدامات اساسی حمایتی در طول شیوع ویروس کرونا پیروی کنند، این اقدامات عبارتند از:
انتهای پیام/