به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باقلوای پاکستانی از دسرهای معروف پاکستان است که خیلی از اعیونی های اونجا موقع برگزاری مراسم خاصشون از این باقلوا استفاده میکنند. در ادامه طرز تهیه باقلوا پاکستانی را آموزش داده ایم. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این باقلوای خوشمزه را فراگیرید.
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاکستانى:
ورمیشل پاکستانی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
خردهاى نگینى پسته و گردو روی هم ۲۰۰ گرم
پودر هل و دارچین (تازه آسیاب کرده) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۵۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
طرز تهیه باقلواى پاکستانى:
ابتدا ورمیشلها را باروغن مایع و کره کمى تفت میدهیم (مراقب باشیم نسوزه) سپس خردههاى گردو وپسته، گلاب، هل، دارچین و زعفران را اضافه میکنیم و کمى تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میکنیم ... کمى تفت میدهیم و از روى حرارت برمى داریم.
وقتى کمى خنک شد (ولرم باشد) داخل قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یک ساعت صبر میکنیم تا شکل قالب رو بگیرند. (خارج از یخچال) بعد از اینکه باقلواها را از قالب خارج کردیم آماده است براى تزئین و نوش جان کردن ...
منبع: beryooni.com
انتهای پیام/
اون ورمیشل پاکستانی هم بهش میگن رشته پلویی که شمالی ها میزنن به برنجهاشون