به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عباس صادق زاده، مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: تشکلهای مردم نهاد در موضوعات تخصصی به دلیل شناخت عمیق آنان از محدوده فعالیت خود، از روشهای سریع و دقیق برای توزیع به موقع کمکها بین نیازمندان واقعی استفاده میکنند.
او در موضوع تامین مایحتاج اقشار آسیب پذیر که امروز به دلیل شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات معیشتی شده اند، افزود: تجربه سالهای اخیر در بهزیستی ثابت کرده است که پرداختهای نقدی به حساب افراد نیازمند نسبت به خرید کلی، بسته بندی و توزیع بین این افراد و خانوادهها به لحاظ روحی، روانی، اجتماعی و مالی مقرون به صرفه است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان در تشریح دلایل مقرون به صرفه بودن پرداختهای نقدی گفت: اول اینکه فرد یا خانواده نیازمند احساس مثبتی به زندگی دارد چراکه میتواند خود برای خرید اقلام مورد نیاز تصمیم گیری کندو دوم اینکه کسب وکارهای خرد منطقه و محله رونق میگیرد و از همه مهمتر خرید، بسته بندی و توزیع مواد غذایی یا هرکالای دیگری علاوه بر اینکه بار مالی دارد میتواند عامل شیوع بیماری کرونا باشد.
صادق زاده گفت: از ۱۳۴۹ مرکز دارای مجوز از بهزیستی استان کرمان افراد مقیم ۱۴۹ مرکز شبانه روزی از ابتدای ویروس کرونا در قرنطینه هستند که تاکنون ۱۶۸۶ مرتبه ضدعفونی شده اند.
او از وجود ۴۲ موسسه خیریه فعال در مقابله با ویروس کرونا در سطح استان کرمان خبر داد و بیان داشت: ۱۱ موسسه در تولید ماسک وسایر اقلام بهداشتی خدمت میکنند که دوخت و تولید ۷۲ هزار ماسک و ۲۰ هزار و ۳۰۰ گان، سرپوش، پاپوش و ساق دست توسط این خیریهها انجام شده است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با تاکید بر ضرورت اجرای برنامههای پس از کرونا، با بیان اینکه در حال حاضر ساعت کاری خط مشاوره ۱۴۸۰ از ۱۲ به ۱۶ ساعت افزایش یافته، برای ارائه خدمات مشاورهای و روانشناسی اعلام آمادگی کرد و افزود: باید برای بعد از این بحران نیز از هم اکنون برنامه ریزی کنیم.
انتهای پیام/ی