به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اواخر سال ۹۸ پروندهای با عنوان کلاهبرداری به بهانه سرمایه گذاری در یک شرکت دانش بنیان با دستور قاضی کشیک دادسرای ناحیه ۱۶ تهران به اداره سیزدهم پلیس آگاهی ارجاع شد که بررسی پرونده نشان میداد شخصی به نام شهرام ۲۸ ساله با تأسیس شرکت تولید قطعات الکترونیکی شروع به فعالیت کرده است و پس از گذشت یک سال و روند رو به رشد آن، شرکت جدید دیگری تأسیس کرده و به بهانه جذب سرمایه و ارتقای تولید و سوددهی بالا به سایر شرکتهای الکترونیکی پیشنهاد سرمایه گذاری میدهد و با همین ترفند دست به کلاهبرداری میلیاردی زده است.
به طوری که همه شاکیهای این پرونده مدعی هستند که شهرام پس از جلب اعتماد با استفاده از برندهای مختلف الکترونیکی و ارائه چک ضمانت به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان آنها را برای حضور در یک سرمایه گذاری قابل توجه فریب داده است.
سرهنگ جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت، در رابطه با جزئیات این پرونده گفت: پس از بررسی مدارک و اظهارات شاکیهای پرونده معلوم شد که متهم نه تنها هیچگونه مشارکت و همکاری با شرکتهای مطرح شده نداشته بلکه با سوء استفاده و جعل مهر این شرکتها و با انجام اقدامات متقلبانه از ۳۰ سرمایه گذار هرکدام به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان کلاهبرداری کرده و پس از آن هم متواری شده است. مأموران در ادامه تحقیقات موفق شدند محل زندگی شهرام و ۲ همدستش را در شهر اصفهان و محدوده شرق تهران شناسایی و در ۲۹ اسفندماه آنها را طی دو عملیات جداگانه دستگیر و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی منتقل کنند.
شهرام پس از دستگیری در اعترافاتش عنوان کرد: من به همراه ۲ دوستم شرکتی را تأسیس کردیم و بعد از آن هم با وعده سرمایه گذاری با سوددهی بالا و جعل مهر و سربرگهای شرکتهای معتبر اعتماد شهروندان را جلب کردیم و پس از جذب سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی متواری شدیم. البته فکر نمیکردیم که در کمتر از یک ماه دستگیر شویم.
با اعتراف متهمان به جرم خود هر ۳ کلاهبردار با صدور قرار میلیاردی از سوی مقام قضایی روانه زندان شدند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/