دقایقی پای صحبت‌های سیروس مقدم نشستیم تا صحبت‌های جالب او را درباره سریال پایتخت بشنویم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بالاخره دفتر فصل ششم سریال پایتخت بسته شد، با این پیش‌فرض که به دلیل شیوع کرونا، تیم سازندگان این مجموعه نتوانستند قسمت پایانی این سریال را بسازند و زمان آن به بعد از کرونا موکول شد، اما با این حال نظرسنجی‌های صدا و سیما نشان می‌دهد این فصل از سریال پایتخت هم توانست رضایت بینندگان را جلب کند البته شبکه یک سیما هر شب قبل از پخش این سریال از سطح شهر و حتی مردمی که داخل خانه‌هایشان قرنطینه بودند از پشت آیفون، گزارش مردمی تهیه و پخش می‌کرد که نظرات مردمی را انعکاس می‌داد.


همچنین گزارشگر سری هم به بیمارستان‌ها می‌زد و نظر پرسنل اعم از پزشکان و پرستاران و بیماران را درباره سریال پایتخت ۶ می‌پرسید.

عده‌ای با شور و شعف درباره این سریال صحبت می‌کردند و تعدادی هم انتقاد داشتند. به همین دلیل سراغ سیروس مقدم، کارگردان و سکاندار این سریال رفتیم که تا امروز شش فصل از این سریال را ساخته است و از او درباره حاشیه‌ها جویا شدیم؛ زیرا این فصل از سریال با حاشیه‌های زیادی در فضای مجازی رو‌به‌رو شد. صحبت‌های مقدم را در گفت‌و‌گوی ذیل می‌خوانید.

یکی از نقد‌هایی که به سازندگان سریال پایتخت وارد شده، این است که چرا این فصل از مجموعه پایان ندارد و چرا گروه سازنده با وجود این‌که اطلاع داشتند که سریال پایتخت، نوروز ۹۹ پخش می‌شود؛ کار تولید را زودتر شروع نکرده‌اید؟

همان‌طور که می‌دانید ما سال گذشته در حال تولید و ساخت تله‌فیلم پایتخت به مناسبت روز پدر بودیم. همه چیز به خوبی پیش می‌رفت تا این‌که یکروز مانده به شروع فیلمبرداری، خشایار الوند فوت کرد و همه ما را در سوگی بزرگ فرود برد. خشایار یکی از ارکان اصلی پایتخت بود، ۱۰ سال با تیم پایتخت زندگی کرده، رسانه تلویزیون را به خوبی می‌شناخت و به فضای پایتخت مسلط شده بود. مرحوم خشایار در کنار محسن تنابنده یک تیم هماهنگ و با‌تجربه شده بودند؛ بنابراین با فوت آن مرحوم، تله‌فیلم پایتخت هم نیمه‌کاره رها شد و ساخته نشد. طبیعی است که گروه بازیگران، هر کدام به سر کار و زندگی خود بازگشتند، محسن تنابنده درگیر دو فیلم سینمایی و یک تئاتر شد، احمد مهرانفر همچنین و مهران احمدی، بهرام افشاری، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، هومن حاجی‌عبداللهی و... بقیه نیز همین‌گونه.

شما بهتر می‌دانید که وقتی قرار شد پایتخت ۶ برای نوروز امسال ساخته شود، همه این اجزا مجددا بایستی که از تعهداتشان در پروژه‌های دیگر خلاص بشوند تا بتوانند در یک زمان و تاریخ معین بار دیگر دور هم جمع شوند. از طرف دیگر تفاوت زیادی است بین سریالی که از صفر و ابتدا به ساکن شکل می‌گیرد تا سریالی که پنج فصل آن پخش شده و کاراکتر‌ها و بازیگران ثابتی دارد. پایتخت بدون حضور حتی یکی از آن‌ها امکان تولید ندارد. مثلا نمی‌شود بازیگر دیگری را به جای یکی از نقش‌ها (مثلا بهتاش، ارسطو، رحمت یا...) گذاشت و باید صبر می‌کردیم تا همه از تعهداتشان فارغ شوند.

با این توضیحات زمان می‌برد تا این اتفاق بیفتد، اما نکته مهم‌تر و اصلی‌تر این‌که حالا در نبود خشایار الوند خدا بیامرز، چه نویسنده‌ای باید در کنار تنابنده کار را ادامه دهد؟ این سخت‌ترین بخش کار بود. نویسندگان زیادی دعوت شدند، لطف کرده با تنابنده گپ و گفت کردند، زمان گذاشتند، ولی هیچ‌کدام خلأ مرحوم خشایار را پر نکردند. طبیعی است زمانی طول کشید تا آرش عباسی به پایتخت ملحق شده و با تنابنده هماهنگ شود. بارها، قسمت اول پایتخت ۶ نوشته شده و تنابنده راضی نبود و مجددا بازنویسی می‌شد. طبیعی هم بود. آرش تازه به پایتخت اضافه شده بود و طول می‌کشید تا با لحن، زبان و خلق و خوی کاراکتر‌ها و فضای کلی پایتخت آشنا شود.

همه این مراحل تا آذرماه طول کشید و ما حدود ۱۰ آذرماه فیلمبرداری را شروع کردیم، اما در قصه اصلی ما قرار بود بهتاش در ورزش فوتبال بدرخشد و در فینال به تهران آمده و جذب باشگاه‌های حرفه‌ای شود و در کنارش قصه‌های خانوادگی نقی و بقیه هم به تهران کشیده شود. طبیعی است که ما، چون فیلمنامه‌هایمان طی مراحل ساخت، نوشته می‌شد، نمی‌توانستیم فینال را در ابتدا فیلمبرداری کنیم و از طرفی خبر نداشتیم که اسفندماه کل ایران درگیر ویروس منحوس کرونا شده و تمامی مسابقات ورزشی تعطیل می‌شود و ستاد مبارزه با کرونا، تجمعات را منع می‌کند و قرنطینه خانگی حاکم می‌شود؛ بنابراین اواخر اسفندماه که می‌خواستیم فینال پایتخت ۶ را فیلمبرداری کنیم، عملا دیگر امکانش وجود نداشت.

یکی از اتفاقات در فصل ششم سریال، بهره‌بردن از شوخی‌های سیاسی، اخلاقی و اجتماعی است، اما بعضی‌ها معتقدند که تعدادی از شوخی‌ها در این فصل خوب است و سالم و بخشی خوب از کار درنیامده است. نظر شما چیست؟

اساسا وظیفه طنز این است که ناهنجاری‌ها و معضلات اجتماعی، سیاسی و اخلاقی را با زبان و لحن شیرین نقد کند و به چالش بکشد و در نتیجه‌گیری هم امیدبخش و روشن باشد. در تمام دنیا، مباحث مشترکی برای طنازی و شوخی وجود دارد؛ مباحثی مثل سیاست، اقتصاد، اجتماع، اخلاق و.... این شوخی‌ها به وفور و به مراتب بیشتر را در فضای مجازی و در محاوره مردم دنیا شاهد هستیم. شوخی با رئیسان جمهور، سیاسیون، ملکه الیزابت و... یا طنازی با گرانی، تورم، قیمت‌ها و... خیلی موارد دیگر.
در پایتخت ۶ هم تلاش کردیم با حفظ خطوط قرمز سازمان (قانون، شرع و عرف) وارد فضا‌های شیرین بشویم و با لحن تازه‌تر و نوتری، جنس متفاوتی از کمدی را تجربه کنیم. باید قبول کرد که پایتخت همواره ساختارشکنی کرده و حرف‌های تازه‌ای زده و به همین دلیل است که مردم اکثرا دوستش دارند و احساس می‌کنند که شوخی‌ها، کهنه، تکراری و از مد افتاده نیست. من همین‌جا از سیاسیون و بزرگانی که به خاطر علاقه قلبی‌مان به آن‌ها و راحتی و احساس صمیمیتی که با آن‌ها داریم، اجازه دادند، سعه صدر به خرج دادند و صبوری کردند تا این طنازی‌ها شکل بگیرد، تشکر می‌کنم.

گپ‌و‌گفتی با کارگردان سریال پایتخت/ ماجرای سیگار کشیدن بهتاش در جنگ با داعش روی دیگری هم دارد

برخی بازیگران سریال پایتخت ۶ در یک عمل غیر حرفه‌ای اقدام به انتشار بخش‌هایی از دیالوگ‌های ممیزی شده خود درفضای مجازی کرده‌اند. نظر شما در این‌باره چیست؟

در طول پخش سریال پایتخت اتفاقاتی افتاد که من لازم می‌دانم توضیحاتی بدهم. اولا فیلمنامه‌های پایتخت ۶، مثل بقیه پایتخت‌ها و سریال‌های دیگر تلویزیون تا مطالعه نشود، اصلاح نگردد و توسط مشاور و ناظر پروژه تایید نشود، اساسا اجازه فیلمبرداری ندارد؛ بنابراین این‌گونه نیست که فیلمنامه تصویب‌شده با فیلمنامه ساخته‌شده، زمین تا آسمان فرق می‌کند. البته گاهی مواقع سکانس‌ها یا دیالوگ‌هایی در حین اجرا دستخوش تغییرات می‌شود که این هم ذات هنر و خلاقیت و فکر جمعی در حین اجراست.

حالا ما در زمان ساخت و تصویب فیلمنامه مواردی را داشته‌ایم که به لحاظ سیاسی، اجتماعی، امنیتی، اخلاقی و دینی، مشکلی نداشته است. اما در زمان پخش بنا به دلایل متعدد، همان مورد بی‌مساله، حساسیت‌برانگیز شده و طبیعی است که با کمک ناظران پخش و مشاور سازمان، بایستی اصلاح شود. به طور مثال ما در زمان ساخت با موردی شوخی کردیم که در فیلمنامه ما به بحث مهاجرت می‌پرداخت، بعد‌ها در فضای مجازی کلیپی پخش شد که همین موضوع ایجاد مساله و بحران کرده بود، طبیعی است که ما در زمان پخش باید این شوخی‌مان را تلطیف یا حذف می‌کردیم که خدای نکرده حمل بر توهین به آن شخص یا حمایت یا تکذیب آن شخص نگردد. در صورتی که در زمان نگارش فیلمنامه، اصلا هنوز چنین اتفاقی در فضای مجازی نیفتاده بود؛ بنابراین به اعتقاد بنده اگر حذف دیالوگ یا صحنه‌ای، منجر به تغییر ماهیت و محتوای آن سکانس بشود به منزله سانسور است و در غیر این صورت واقعا ملاحظات پخش و مراقبت از سریال است که مورد هجمه یا سوءبرداشت نشود و کل اثر را تحت‌الشعاع قرار ندهد. ما باید امانتدار خوبی باشیم. پایتخت یا هر سریال دیگری، به امانت دست ما سپرده شد و وظیفه ما و مدیران سازمان و عزیزان پخش، حفظ این امانتداری است.

به نظرتان پایتخت ۶ نسبت به دیگر فصول آن چه تمایزی دارد و چه داشته‌هایی برای مخاطب به همراه آورده است؟

هر اثر نمایشی را باید متناسب با شرایط ساخت و تولید و پخش آن اثر مورد ارزیابی قرار داد. هر اثر هنری از آنجا که زاییده ذهن، فکر و اندیشه انسان است و انسان‌ها مدام در حال تجربه‌اندوزی و کسب آگاهی هستند، قاعدتا محصول دانش تولید‌کنندگان در همان مرحله از شناختشان از دنیا، جامعه و ... است؛ بنابراین وجود کاستی‌ها، ضعف‌ها و اشتباه‌های سهوی در کنار نقاط مثبت و مفید امری طبیعی است.

در پایتخت ۶ تلاش شد مشکل تازه‌تر و نوتری از کمدی را به نمایش بگذاریم. نویسندگان سعی کردند وارد فضا‌هایی شوند که طی این سال‌ها کمتر به آن‌ها پرداخته شده بود و همین باعث شد مخاطبان همچنان با پایتخت ۶ همذات‌پنداری کرده و تصویر واقعی خود و جامعه‌شان را در آینه تلویزیون ببینند.

پایتخت نقاط قوت بیشماری دارد، فضای تازه‌تر در گفتگو‌ها و دیالوگ‌ها، ایجاد شوخی و خنده به کمک موقعیت‌ها نه صرفا با دیالوگ و حرکات فیزیکی. البته در کنار این نقاط قوت، طبیعی است که نقاط ضعفی هم وجود دارد که باید در زمان مناسب و کارشناسان خبره مورد نقد و بررسی قرار گیرد.

فصل اول سریال پایتخت با هدف توجه و احترام به خانواده آغاز شد و حتی الگوسازی‌های مناسب در این رابطه به خانواده‌ها ارائه شد، اما در فصل ششم از سریال ما شاهد صحنه‌هایی هستیم که بچه‌ها به بزرگ‌تر‌ها توهین می‌کنند؛ چطور از مواضع خانواده الگو عقب‌نشینی کرده‌اید؟

از قدیم گفته‌اند: ادب از که آموختی، گفت از بی‌ادبان، ... ما برای این‌که به نقد رفتاری و گفتاری حاکم بر جامعه‌مان بپردازیم، قطعا باید چالش ایجاد کنیم. ما همه شاهد هستیم در جامعه، در فضای مجازی، در زندگی روزمره‌مان با پرخاشگری، تندخویی، کم‌تحملی، بدزبانی و ... روبه‌رو هستیم. این فاصله بین لحن و ادبیات نسل قبل با نسل امروز مساله‌ای جدی است. ما برای این‌که وارد این چالش شویم باید بد و خراب را نشان دهیم تا در کنارش خوب و درست را به تصویر بکشیم. در پایتخت ۵ هم ما شاهد همین چالش رفتاری و گفتاری بودیم. بهتاش به عنوان نماینده نسل عصبی و پرخاشگر و طیفی از جوانان امروز، در گرماگرم جنگ با داعش در سوریه، سیگار می‌کشد و تندخویی می‌کند، اما به محض آن‌که پای کیان‌خانواده و ناموس وطن وسط می‌آید، همین جوان عاصی و تندگو به قهرمانی تبدیل می‌شود و جانش را برای خانواده و وطنش به خطر می‌اندازد.

ما در قسمت ۱۵ سریال پایتخت ۶ می‌بینیم همین بهتاش که با پدرش تندخویی می‌کند، به محض آن‌که صحبت از قرارداد ۵۰۰ هزار یورویی‌اش می‌شود، به ارسطو می‌گوید که بخشی از پولش را می‌خواهد برای خانواده‌اش بفرستد، چون به آن‌ها مدیون است. جوانان امروز ما ممکن است بعضی مواقع تندخو شوند و با بزرگ‌تر‌های خود به جر و بحث بپردازند (که با توجه به جوانی و شرایط اجتماعی طبیعی است)، اما این ظاهر ماجراست، آن‌ها از صمیم قلب و با تمام وجود خانواده خود را دوست دارند و به خوشبختی آن‌ها فکر می‌کنند بنابراین مباحث اخلاقی خانواده در پایتخت را باید از این دریچه دید.

جذاب ترین اخبار امروز در سرویس وبگردی

صحبت‌های خاطره‌انگیز ناصر هاشمی/ تازه داماد سریال پدرسالار در ۶۶ سالگی چه می‌کند؟

روایتی از پرستار کرونایی‌ها که مدافع حرم است/ از توسل زن مسیحی به حضرت رقیه (س) تا عبادت عجیب داعشی‌ها

تسلیت شاعران و ترانه‌سرایان به سازندگان یک کلیپ جنجالی/ از توهم خوانندگی تا استفاده ابزاری از زنان!

ناگفته‌های یک زن سعودی از بن‌سلمان/ این احمق کینه‌ای شیطان را هم درس می‌دهد!

ماجرای بچه ننه‌ای که امپراتور شد!

تیک تاک بمب ساعتی کرونا در اردوگاه‌های آوارگان سوری

آموزش آشپزی؛ از دیگچه مشهدی و کیک برنج تا رولت خاگینه خرما

اذعان اندیشکده غربی به ناتوانی پدافند امریکایی مقابل ایران

من یوسف (فقط) پانزده سال دارم!

مصرف این ویتامین بدون تجویز پزشک ممنوع!

منبع: جام جم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احمد ملک زاده
۱۹:۵۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
واقعا خداییش این سریال عالی است خیلی خیلی خیلی خیلی عالی.
Iran (Islamic Republic of)
صمدی
۱۵:۱۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
حذف پنجعلی واقعا خوب و بجا بود. فقط درحال خوردن و گشاد گشاد راه رفتن بود. و بزرگترین زحمتی که میکشید این بود که هر وقت عشقش کشید بگوید ناهار نخوردم . حقیقا از دستش خلاص شدیم. خیلی رو اعصاب بود.
Iran (Islamic Republic of)
zahra
۰۱:۳۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
باسلام و خسته نباشین خدمت تمام دست اندرکاران پایتخت.
بنظر من این سریال واقن زیباس
Iran (Islamic Republic of)
پایتخت۶
۰۹:۰۸ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
پایتخت علاوه بر نقاط ضعفی که داره نقاط قوتی داره که ضعف ها رو میپوشونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۰ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
جدا چه ادمای بیکاری هستید واسه همهچیز بحس ودعوا میکنید
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۰:۳۶ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
اصلا خوشم نیومد این سری. کلا ماهیت و سادگی و دلنشینی پایتخت های قبلی رو نداشت و همش احساس میشد سیاسی کاری و حقه بازی و بی ادبی..برخلاف روح پایتخت که خانواده صمیمی و ساده و بی الایش و موجه بودن..خدا رحمت کنه الوند رو..هرچند نویسنده جدید اصلا رزومه ای نداره و فقط یه شخصیه که از نظر سیاسی به تنابنده نزدیک بود که کاملا در داستان هم دیدیم..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
تنابنده فیلمنامه رو خراب کرده. بیرونش کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
بدآموزیهای زیادی داشت این سریال
حرمتها شکسته شد
به نماینده مجلس توهین شد
به فوتبالیستها توهین شد
مهمترازهمه قبح زدایی از رقص و پایکوبی صورت گرفت . و ....پس همینجا قطع بشه بهتره
Iran (Islamic Republic of)
سعیده
۲۰:۰۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من پایتخت رو میدیدم همه جاش خوب بود اما گاهی وقتی به بزرگتر در فیلم توهین میشه و ما به اون میخندیم در واقع قبح خیلی رفتارها در خانواده ریخته میشه که اگر بد هست چرا مورد استقبال و خنده قرار گرفته پس اتفاقا در طنز بیشتر اهمیت داره که ما قبح این مسائل رو نریزیم و آموزش خوب به جوان و نوجوان بدیم، من با طرح شدن بحث های سیاسی موافقم اما اخلاق نباید نشانه گرفته بشه، مخصوص در خانواده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
پس معضلات اخلاقی را چطور باید نمایش داد تا اصلاحی صورت بگیرد قرارنیست یک اثرنمایشی فقط همه چیزرا خوب نشان دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
کور بشه چشم هرکی که پایتختو دوس نداره
بی لیاقتا
Iran (Islamic Republic of)
شاهین
۱۹:۳۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
سری جدید پایتخت. واقعاً ارزش دیدن را نداشت چون این سریال درپایتخت 5تمام شد. آقایان قبول کنید همش اسیانسر روتبلیغ کردن در یک سریال جایز بود یا ترویج اعتیاد و غیره
Iran (Islamic Republic of)
هانیه رسولی
۱۸:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
نمی دونم عده ای از چه چیزی پایتخت تعریف می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
آقای مقدم بازنشسته،لطفا
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۷:۳۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
واقعا در مقایسه با سایر سریالها بسیار جذاب و عالی و نکات مثثبت زیادی هم داشت
سپاسگزارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
افتضاح
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
جناب مقدم واقعازحمتای شماقابل تقدیره ولی بخداقسم پایتخت 6 خیلیخیلی ایرادداشت اخه چرا بادین وایین مردم بازی میکنید بخدا خداراخوش نمیاد که بافکروروحیه جوونای این کشوراینجوری رفتار میکنید جوونارا خراب میکنید
شماکه زحمت میکشید درست خوب سازنده بازی کنید نه ویرانگر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
حیف پول و و قت مردم .و مردمی که مجبور هستن برنامه هار و ببینن .
Iran (Islamic Republic of)
اکبر محمدی
۱۶:۲۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
در وصف این سریال همین بس که بهترین و پربیننده ترین سریال صدا و سیماست . عزیزانی که دوست نداشتند همان ساعت از برنامه های دیگر صدا و سیما استفاده می کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
انشالله اثار زیباتر و قوی تر به تلویزیون ملی راه پیدا کنه و این سریال سخیف هم برای همیشه تموم شه
عوامل هم اگر هیچ ایده جذاب و نویی ندارند لطفا دیگه سریال ابکی تولید نکنند تا وقتی که ایده مناسبی داشته باشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
امیدوارم این نظر به گوش کارگردان و نویسنده اش برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
تنها سریالی که ارزش دیدن داره پایتخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
پایتخت ۶ مزخرفترین سریالی بود که تا حالا پخش شده
همش دروغ و بی احترامی
سارا نیکا کارشون فقط ترویج بی بندوباری بود دوتا گوشی داده بودن دستشون ۲۴ ساعته تو فضای مجازی بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
ای ول،گل گفتی.چرا دیگه سریالهای خارجی پخش نمیکنن!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
برو ماهواره نگاه کن
Iran (Islamic Republic of)
نفیسه
۱۴:۴۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
دقت کردین بیشتر بازیگر های پایتخت استقلالی اند؟؟؟ منم استقلالی ام خدا رو شکر هههههه پرسپولیس هاااا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
وای کو چولو موش بخوره
چند سالته اینقدر فکر بچگانه ای داری
Iran (Islamic Republic of)
:/
۲۱:۱۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
لطفشم به همینه دیگه*_-
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
این هم طرز فکر و دلخوشی استقلالیها. باشه دلت رو خوش کن. بعضی ها چقدر خوشبختند
Iran (Islamic Republic of)
شبنم
۱۴:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من عاشق پایتختم، پایتخت سوژه های جدیدی داره به طوری که تو هیچ سریالی این سوژه ها مثل داعشی ها و................ نبوده بازیگر هاش خیلی عالین مخصوصا لهجه شان و یا مثلا تیکه کلام های بهتاش به نظر من هر سریالی که ماجراش خوب باشه بدون بازیگر های خوب سریال جذاب و دیدنی نمیشه خدا کنه کارگردانش تا زنده ست این سریال رو بسازه، من همه ی فصل های پایتخت رو دوست دارم اما پایتخت پنج رو بیشتر دوست دارم، از نظر من اونایی که میگن : من پایتخت رو دوست ندارم خیلی مسخره ست خب نگاه نکنن هی نیان مردم رو دعوت کنن که سریال های جذاب رو ول کنن بیان سریال های کثیف ماهواره ای رو ببینن. هر کی دوست نداره خب مجبور نیست نگاه کنه، دمش رو بگذاره رو کولش
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۱۴:۲۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
شوخی با مسئولین کار دستش دار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
پشت کردن به ارزشها و اعتقادات ملی و مذهبی و در زمین دشمن بازی کردن کار دستش داد.
Germany
ناشناس
۱۴:۱۹ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من عاشق سریال پایتخت هستم و حتی چندین بار تکرار هاشم میبینم و منتظر قسمت های بعدشم هستم و همیشه دوست خواهم داشت.و با عرض تشکر و خسته نباشید به عوامل پایتخت ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Iran (Islamic Republic of)
سیدمحمد
۱۴:۱۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
این سریال با آهنگ های مد غربی اش/برای امثال شهرهای کوچک که 100در صد مذهبی واعتقادی است .بسیار مخرب و ویرانگر است .لطفا متوقف کنید این سریال را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
اولن درست صحبت کن ، دوما تو زبون مردمی ۸۵ درصد مردم سریال نوروزی دیدن ۷۰ درصد هم سریال پایتخت دیدن از اون ۷۰ درصد ۹۰ درصد به حد زیاد راضی بودن پس شما نیا بگو متوقف کنن مگه کی تو اخه
Iran (Islamic Republic of)
:/
۲۱:۱۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
کدوم آهنگ غربی اخه
من نمیدونم چرا با جزئیات از تک تک ماجراهاش خبر دارین یعنی قشنگ معلومه میشینین میبینین خب مجبورین مگه نبینین و واسه بقیه هم تعیین تکلیف نکنین یه سریالی پخش میشه هرکی دوس داره ببینه هرکی دوس نداره نبینه والا مریضین مگه؟؟؟؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
شاید یکی از دلایلی که پایتخت ۶ مقبولیت بیشتری نسبت به مجموعه‌های قبل خود و سایر سریال‌ها داشت، نزدیک بودن دیالگ‌ها و صحنه‌ها نسبت به زندگی واقعی مردم است. مردم با دیدن این سریال حس بومی بودن داشتند.
درست است بسیاری از رفتارهای ناپسند در آن دیده می‌شد و پتکی شده‌اند بر سر سازندگانش، اما از زاویه‌ای دیگر باید به جسارت آنان دستمریزاد گفت که با پایتخت ۶ نمودی از روابط واقعی افراد جامعه را به تصویر کشیدند.
این تلنگری است برای دست‌اندکاران تعلیم و تربیت که به خود آیند و در صدد نسخه‌ای برای تربیت بیمار کشور باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
بنده هم عقیده دارم تعلیم و تربیت ما بیمار است. از صحبت دبیرانی که با بچه‌ها سر و کار دارن راحت می‌توان فهمید. بیایید به جای پاک کردن مسئله به فکر حل آن باشیم. تربیت در بد مسیری افتاده
United States of America
ناشناس
۱۲:۴۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
چقدر دودکش و نون خ عالیترن چقدر کم هزینه تر اقای عزیز برای خودت دکان زدی و بد اموزی فراوان کلامی رفتاری و ... افتضاحه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من دیگه رد دادم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
کاش به جای تکرار الفاظ کمی عقل و منطق به خرج می دادید و هر چی که یک بازیگر گفت عیناً همان را نگویید.
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۱۱:۰۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
به نظرم نون خ که تقریبا هم سبک با پایتخت هستش و به تازگی فصل دومش هم شروع شده تا اینجای کار اثر قوی تر و طنزتری نسبت به پایتخت 6 بوده.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۵۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
نون خ سریال خوبی می تونه باشه به شرط اینکه اولاً از متن داستانی قوی تری استفاده کنند و دوماً از بازیگران قوی و با کاراکتر وزین و نه کوچه بازاری استفاده کنند فعلاً چیز خاصی از نون خ دیده نمی شه، و بیشتر در حد لوده بازی و کارهای کم ارزش طبقه بندی می شه.
Iran (Islamic Republic of)
ه
۱۵:۵۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
مثل اینکه همه منتقد شدن ،،،
سریال پایتخت حتی موسیقی اش شرف داره به اون سریال های ماهواره ای که شما می بینین.
درود وخسته نباشید به سازندگان سریال پایتخت امیدواریم تا نسل های بعدی ساخت این برنامه ادامه داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
برو بابا پایتخت کجا نون خ کجا
Italy
ناشناس
۱۰:۴۹ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
بابا این بنده خدا یه سریال ساخت تا آخر عمرش باید جواب پس بده.. چرا بهتاش سرشو خاروند
Iran (Islamic Republic of)
ایران
۱۱:۴۷ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
هرکسی در قبال کاری که انجام میدهد دلیلی دارد و قطعا باید پاسخگو باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
پایتخت ۶ هم به اندازه پایتخت های قبلی جذاب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
قسمت آخر و سکانس عاطی و رحمت کافی بود برای بر فنا دادن زحمات و هزینه های هنگفتی که از بیت المال و از جیب تک تک مردم خرج میشود
غفلت و سهل انگاری در کار نبوده و کار عمدی است که فیلم فارسی قبل انقلاب را اجرا کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
واقعا چه سریالی بود پایتخت باید همین جوری تا ابد ساخته بشه !!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
مشکلات فرهنگی جامعه به نوبه خودش زیاد است و بیت المال باید صرف حل مشکلات باشد نه اینکه مشکل جدیدی را اضافه کند.
ساخت این فیلم فقط سربار و هزینه اضافی است که از جیب مردم میرود و فحشا را ترویج میکند