به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، تاکنون یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۱۱۵ نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شدهاند و شمار جان باختگان این بیماری در سراسر جهان به ۶۹ هزار و ۳۷۴ نفر افزایش یافته است.
بر اساس جدیدترین آمارها، امروز ۳۳۷ هزار و ۷۲ نفر در آمریکا- که در صدر کشورهای گرفتار کرونا قرار دارد- به بیماری کرونا مبتلا شدند و شمار جانباختگان نیز به ۹ هزار و ۶۱۹ رسیده است.
آخرین خبرها درباره شیوع جهانی ویروس کرونا و تحولات بینالمللی ناشی از آن را در اینجا بخوانید:
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد مجموع مبتلایان به کرونا در قاره آفریقا از ده هزار نفر فراتر رفت.
آمار مبتلایان به کرونا در عربستان به ۲۹۳۲ نفر رسید.
بر اساس دادههای تحلیلی مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان پیش بینی میشود که انگلیس بیشترین آسیب را در میان کشورهای اروپایی از شیوع ویروس کووید-۱۹ خواهد دید و بیش از ۴۰ درصد از کل مرگ و میرهای این قاره را تشکیل خواهد داد.
مقامات کره جنوبی میگویند تست کرونای ۵۱ نفر از افرادی که تصور میشد از بیماری «کووید ۱۹» بهبود یافتهاند، بار دیگر مثبت شده است.
مقامات درمانی هلند اعلام کردند تعداد افرادی که به ویروس کرونا آلوده شده اند، ۹۶۹ نفر افزایش یافته و به ۲۰ هزار و ۵۴۹ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، ۱۴۷ نفر نیز به شمار جان باختگان افزوده شده است.
پس از اعلام حالت اضطراری در شهر توکیو در ژاپن، امروز این شهر با ثبت ۸۰ مورد جدید از ابتلا به کرونا، شاهد افزایشی بی سابقه در شیوع این بیماری بود.
جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد از دیروز تا امروز ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران به ۶۷۲۸۶ نفر رسید.
در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند که مجموع قربانیان را به ۴۰۰۳ نفر رساند.
همچنین تاکنون ۲۲۰ هزار و ۹۷۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
رسانههای ایتالیایی اعلام کردند که طی یک روز اخیر، ۶۳۶ نفر در پی ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند. با احتساب جانباختگان جدید، تعداد کشتهها در این کشور به عدد ۱۶۵۲۳ نفر رسیده است.
بر اساس آخرین آمارها، تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به ۱۰ هزار و ۳۲۶ نفر و تعداد مبتلایان نیز به حدود ۳۵۰ هزار نفر رسیده است.
رئیسجمهور رومانی اعلام کرد به دنبال ادامه شیوع گسترده ویروس کووید-۱۹ در این کشور وضعیت اضطراری را تا یک ماه دیگر تمدید میکند.
دولت آلمان برنامهای ارائه داده که بر اساس آن قصد دارد تا تقریبا دو هفته دیگر طرح فاصلهگذاری اجتماعی را در این کشور پایان دهد.
خبرگزاری فرانسه از افزایش تلفات ناشی از ویروس کرونا در سراسر جهان به ۷۰ هزار نفر خبر داد.
طبق آمار و ارقامی که خبرگزاری فرانسه از تلفات شیوع کووید-۱۹ در کشورهای اروپایی جمع کرده، این بیماری تاکنون بیش از ۵۰ هزار قربانی در اروپا گرفته است.
وزارت بهداشت فیلیپین از آلودگی ۴۱۴ نفر دیگر به ویروس کرونا در این کشور خبر داد که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان به سه هزار و ۶۶۰ نفر افزایش یافت. ۱۱ نفر هم بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست دادند و شمار تلفات به ۱۶۳ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت اتریش اعلام کرد ۱۲ هزار و ۸۰۰ اتریشی تا روز گذشته به کرونا مبتلا و ۲۰۴ نفر فوت کردند. بیش از ۱۰۸ هزار تست در اتریش انجام شده و حدود سه هزار مبتلای به کرونا بهبود یافتهاند.
شرکتهای مخابراتی افغانستان به منظور جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر کرونا، ضمن اعلام کاهش ۵۰ درصدی هزینه بستههای اینترنتی، از احتمال دسترسی رایگان دانشآموزان به اینترنت خبر دادند.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سوئیس به ۲۱ هزار و صد نفر رسید. تاکنون ۶۲۱ سوئیسی به دلیل ابتلای به این ویروس جان باختند. در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸۰۰ تن به کرونا مبتلا شدهاند.
وزارت بهداشت عربستان سعودی اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور با ۶۱ نفر افزایش به دو هزار و ۴۵۳ نفر افزایش یافت.
مغولستان روز دوشنبه یک مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا را در این کشور تایید کرد که به این ترتیب شمار مبتلایان به ۱۵ نفر افزایش یافت.
بر اساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تا روز دوشنبه ۶ آوریل ۲۰۲۰، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و ۲۷۴ هزار و ۲۶۵ نفر رسید.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۱۸۱ نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند و مجموع شمار مبتلایان به ۸ هزار و ۶۱۱ نفر افزایش یافت.
تایلند روز دوشنبه از ۵۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و جان باختن سه نفر دیگر بر اثر ابتلا به این ویروس خبر داد.
موسسه رابرت کخ آلمان اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در این کشور به ۹۵ هزار و ۳۹۱ نفر افزایش یافت و شمار جانباختگان نیز با ۹۲ مورد افزایش به یک هزار و ۴۳۴ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت و درمان افغانستان اعلام کرد آزمایش ۳۰ فرد مشکوک به کرونا در شبانه روز گذشته در شش ولایت از جمله کابل و هرات مثبت بوده است.
بنا بر اعلام او، مجموع مبتلایان به ۳۶۷ نفر افزایش یافت. شمار جانباختگان این بیماری به ۸ نفر و تعداد بهبود یافتگان به ۱۷ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت و حمایت خانواده هند اعلام کرد از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۴۰۶۷ نفر در هند به این ویروس مبتلا شدهاند. از این تعداد ۲۹۲ نفر از بیمارستان مرخص شده و ۱۰۹ نفر نیز جان باخته اند.
در عربستان ۲۴۰۲، الجزایر ۱۳۲۰، قطر ۱۶۰۴، امارات ۱۷۹۹، مصر ۱۱۷۳، مغرب ۱۰۲۱، بحرین ۷۰۰، لبنان ۵۲۷، عراق ۹۶۱، کویت ۵۵۶ و در عمان ۲۹۸ نفر به کرونا مبتلا شدهاند.
کره جنوبی برای اولین بار از زمان اوج شیوع کرونا در این کشور در تاریخ ۲۹ فوریه، کمتر از ۵۰ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا را در یک روز ثبت کرد.
رسانههای ژاپن اعلام کردند نخستوزیر این کشور روز سه شنبه به علت شیوع کرونا وضع فوقالعاده اعلام خواهد کرد.
چین از ثبت ۳۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد که تنها یک مورد آن مربوط به داخل چین است و بقیه از خارج از این کشور وارد شدهاند.
دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا از ثبت بیش از هزار و ۲۰۰ مورد مرگ جدید ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
شمار افراد مبتلاد به ویروس کرونا در مکزیک به دو هزار و ۱۴۳ نفر و شمار قربانیان به ۹۴ تن رسید.
شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در پاناما به هزار و ۹۸۸ نفر و شمار قربانیان نیز به ۵۴ نفر رسید.
انتهای پیام/
هر آدم عاقلی میدونه با بیرون نیومدن از خانه میشه از انتشار این ویروس جلوگیری کنه
اما و صد اما ک نتنها پولی واریز میشه برای قشر ضعیف و مستضعف(همه میدونن اون ۳ میلیون خانوار ۱۰۰ هزار نفرشم ضعیف نبودن) بلکه قسط وام و پول اب و برق و گاز و ...هم رو دوش قشر ضعیفه
پس دهان یاوه سرا بسته باشد بهتر از یاوه سراییست....
امروز کارفرماش زنگ زده و هرچی از دهنش در اومده به ما گفته و تهدید به اخراجش کرده. میگه هروقت دولت تعطیل کرد اونم نیاد. آقا خودش از پارکینگ خونش سوار ماشینش میشه تا اتاق کارش میاد هیچ کسی رو هم توی اتاق راه نمیده. ولی هیچ درکی از کسانی که مجبورن با مترو و بی آر تی تا محل کار برن نداره.
آقای روحانی و این دولت هم همینطورن برای جون کارگرها و کارمندها ارزش قائل نیستن و هر حرفی میزنن شعار
کی میخواد صدای ما رو بشنوه؟ اصلا اینا رو کسی میخونه؟ یا همینکه
امروز بعد از مدت ها یک سری به شهر زدم متاسفانه چیزی که دیدیم فاجعه بود فاجعه.
پیشخوان دولتی مقصد من بود که با دیدن جمعیت فشرده از کارم منصرف شدم.(حالا شهر ما نسبتا شهر کوچیکیه)
خواهشا بیشتر متن بگذارید و شرایط رو هشدار بدید.
آخه چرا الان باید اپراتورها پیام بفرستن و سیم کارت با ۵۰ درصد تخفیف رو اعلام کنه که اینجوری شلوغ بشه . به خدا با این وضعیت کل ایران مبتلا میشن . اگه قاطع عمل نکنیم، تلفات بیشتر خواهد شد . روزی در ذهن منه که کمبود شدید کادر درمانی در بعضی شهر ها داشته باشیم.
۷۰ درصد مردم کارشون غیر ضروره.اقدام قاطع همین الآن هم بسیار دیره....
به همین خاطر تعداد مبتلایان کمه!!!!