اله مراد عفیفی پور مدیر منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه حفظ و صیانت از سلامت افراد شاغل و مراجعهکنندگان به بنادر و ساکنان شهرکهای مسکونی و نظارت بدون مسامحه بر فعالیت کارگزاران ارائهدهنده خدمات دریایی و بندری در کنار دیگر اقدامات مراقبتی و کنترلی به عنوان موضوعی مهم مورد تاکید است، گفت: یکی از تدابیر مهم و موثری که علاوه برگندزدایی در جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در بنادر و شهرکهای مسکونی صورت گرفته، تهیه دستورالعمل مربوط به رعایت الزامات بهداشتی و ابلاغ به کلیه شرکتهای خدماترسان دریایی و بندری است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اظهار کرد: در گام دوم از سوی اداره HSE بندر، بازرسانی به منظور نظارت بر حسن انجام این دستورالعملها تعیین وکلیه فرایندها از طریق چک لیست به شکل مستمر مورد صحت سنجی و ارزیابی قرار میگیرد.
عفیفی پور توضیح داد: از آنجایی که تضمین سلامت مراجعان و کارکنان را وظایف اداری، انسانی، اخلاقی و اجتماعی خود میدانیم از بازرسان خواسته شده است تا چک لیستها را بدون مسامحه تکمیل و مورد بررسی قرار دهند و در صورت رویت هرگونه مغایرت و یا عدم رعایت نکات بهداشتی، با افراد خاطی بدون اغماض و مماشات برخورد قانونی صورت پذیرد.
بیشتر بخوانید: تخلیه ۱۵۰میلیون تن کالا در بنادر کشور در سال ۹۸
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با اشاره به نصب جامایع ضد عفونی سنسوردار در مبادی ورودی و توزیع دستکش یکبار مصرف در تمام اماکن خدماتی و رفاهی اظهار کرد: مراجعهکنندگان میتوانند در صورت مشاهد هرگونه تخلف، طی تماس با شمارههای ۳۲۱۲۲۳۰۲ الی۳۲۱۲۲۳۰۷ مرکز رسیدگی به شکایات اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن ارائه پیشنهادات خود، گزارش تخلفات احتمالی را اطلاعرسانی کنند.
عفیفی پور تاکید کرد: از کارگزاران خدمات دریایی و بندری به عنوان سنگربانان حوزه اقتصادی کشور که با التزام برمعیارهای اداری، اخلاقی و انسانی با رعایت نکات بهداشتی مشغول انجام فعالیت و زنده و پویا نگهداشتن رشد اقتصادی کشور هستند تشکر میکنم.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی تصریح کرد: با وجود تنگناهای اقتصادی ناشی از اثرات ویروس کووید -۱۹ در جهان، شرکتهایی هستند که با وجود کاهش محسوس درآمد، اجرای دستورالعملهای بهداشتی و تهیه اقلام مورد نیاز که خود نیز هزینه بردار است را مشی اخلاقی خود دانستهاند و در رعایت نکات بهداشتی و سلامت بهداشت مراجعان و کارکنان خود از هیچ کوششی دریغ نکردهاند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره بر انجام سیاستهای حمایتی به منظور حفظ سلامت دریانوردان براساس پروتکلهای ابلاغی از سوی IMO (سازمان جهانی دریانوردی) اظهار کرد: حفظ سلامت دریانوردان خارجی در بنادر و آبهای سرزمینی با هدف پویایی اقتصاد صنعت دریانوردی که امروز نقش بی بدیلی را در تامین و جابهجایی اقلام بهداشتی، ملزومات درمانی و کالاهای اساسی ایفا میکند ارجح امور است.
عفیفی پور تهیه بروشور به زبان لاتین حاوی نکات بهداشتی و مراقبتی، انجام تستهای غربالگری و تب سنجی در لنگرگاه بندرعباس و همچنین فراهم نمودن امکانات ویژه امدادی و بیمارستانی در صورت مشاهده علائم احتمالی را از مهمترین اقداماتی عنوان کرد که جهت حفظ سلامت دریانوردان خارجی پیشبینی شده است.
عفیفی پور در پایان یاد آور شد: استراتژیهای اتخاذ شده در بنادر استان هرمزگان و لزوم انجام مولفههایی، چون اجرای دقیق تستهای مراقبتی در لنگرهای استان، حفظ سلامت دریانوردان، صیانت از کالا و محیط زیست دریایی و پرهیز از تاخیر غیرضروری و تسریع در ارائه خدمات دریایی و بندری به تمام کشتیها به ویژه کشتیهای حامل کالاهای اساسی و بهداشتی ضروری است.
انتهای پیام/